2777
2789
عنوان

چرا خالم این‌جوری می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست
میشه بگید شغلتون چیه شما معلومه خیلی پشتکار داشتید

من دبیر آموزش پرورشم....اصلا آزمون بچگی دلم میخواست معلم بشم اون زمان بچه بودم دنبال درس نبودم ازدواج که کردم دانشگامو تموم کردم ولی هیچ استخدامی رشته مو نمی‌خواست تا سه سال پیش که کل استان یک نفر می‌خاست در رشته من ....خوندم قبول شدم...حرفمم این بود که تلاشمو میکنم اگه قبول شدم که دم خداگرم اگرم نشد حداقل میگم تلاش کردم ولی نشد..بخونه حتما تو میتونی سنت کمه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دبیر آموزش پرورشم....اصلا آزمون بچگی دلم میخواست معلم بشم اون زمان بچه بودم دنبال درس نبودم ازدوا ...

چقدر عالی واقعا . مثل معجزه بوده . شما دانشگاه دولتی خوندید ؟

چقدر عالی واقعا . مثل معجزه بوده . شما دانشگاه دولتی خوندید ؟

من آره...ولی باور کن فرقی ندارد از کدوم دانشگاه مدرک بگیری آزاد دولتی پیام نور هیچ فرقی ندارد برو دنبالش..تا دیپلم که راحتی میری بزرگسالان اونجام فقط پول میخام سرامتحان بهت می‌رسونن.بعدم اگر در خودت دیدی بخونه کنکور وگرنه برو بدون کنکور دانشگاه..ببین خواهر بزرگ من زمان کنکورش۱۸سالکی  باردار بود سر امتحان حالش بد شد دوتا پسرش که دنیااومدن این رفت دنبال کنکور...پسر بزرگش دانشجو بود کوچیکه  هشتم بود فک کنم..نشست این رفت پیام نور بدون کنکور حقوق خوند...چهارسالو تموم کرد استخدامی داد قبول شد مشاوره قضایی توی دادگاه امسال با حقوق خیلی بهترازمن حالا چند سالشه ۴۹اما مثل یه بنز ماشالا انرژی داره...امید یعنی این سن عدده...

من یکجوری دارم حس میکنم که دیگه از من همه چیز گذشت تموم شد. روحیه گرفتم ممنون . راجع به آیلتس میشه ب ...

نه بابا یعنی چییی پیرررر شدم😳من خاله ام ۳۰ سالشه تازه میخواد کنکور بده خیلی از فامیلامون هم بعد چندسال که از تحصیلشون گذشته رفتن دانشگاه و به فکر ادامه تحصیل افتادن

آیلتس یه آزمون بین المللی زبان انگلیسیه و تو همه کشور ها هم مدرکش اعتبار داره و میتونی بری کلاس زبان و بعد اینکه زبانت رو تقویت کردی آزمون بدی ولی اگه رفتی حتما بهشون بگو هدفت گرفتن آیلتسِ و البته جدا از کلاس خودت هم باید با کتاب و پادکست و فیلم و سریال و آهنگ زبانت رو تقویت کنی

و اینکه با همون دیپلم هم میشه تدریس کرد ولی باید مدرک آیلتس یا تافل هم داشته باشی و بری تو موسسه ها تدریس کنی

ولی اگه بخوای برای مدارس و آموزش و پرورش کار کنی باید مدرک دانشگاهی داشته باشی

من آره...ولی باور کن فرقی ندارد از کدوم دانشگاه مدرک بگیری آزاد دولتی پیام نور هیچ فرقی ندارد برو دن ...

شما خانوادگی ماشاالله با پشتکار هستید حالا من حرف درس و کار وسط میارم خانوادم مسخرم میکنن که بشین بچت بزرگ کن باباااا.....تازه من دانشگاه و کار خوب هم نخواستم میگم دیپلم بگیرم برم منشی صندوقدار چیزی بشم اصن فکر نمیکنم بتونم به شغل های خوب و لیسانس گرفتن برسم 

درسته ولی ما اون از خودمون میدونستیم

خاله ات خیلی داناست. این کارش به این دلیل نیست که شما رو از خودتون ندونسته. این درایت یک زن هست. نمی دونم چه طوری برات توضیح بدم. شرح زندگی بچه هات برای خواهر و برادر غلط ترین کار هست که خانومای بی سیاست انجام می دن. در ضمن آوردن مثال از بچه هاش وقتی تو خیلی دلت می خواد و یه حسرت براش شده بدتر می تونست در تو حس بد ایجاد کنه. الکی به خاله و حرفاش فکر نکن. به فکر مسیر زندگی خودت باش.
به ته مسیر فکر نکن. فقط به خودت بگو می خوام برم دیپلم رو بگیرم. پله به پله برو جلو. دیپلم رو که گرفتی فکر می کنی بعدش می خواهی چی کار کنی؟ 

من یکجوری دارم حس میکنم که دیگه از من همه چیز گذشت تموم شد. روحیه گرفتم ممنون . راجع به آیلتس میشه ب ...

اون احتمالا برا کامپیوتر رفته بیرون آموزش دیده و مدرک از فنی حرفه ای گرفته

توام میتونی بری فنی حرفه ای آموزش ببینی و مدرک بگیری و خیلی رشته های متنوعی هم داره مثل آرایشگری/شیرینی پزی/کامپیوتر/مدرس خیاطی/عکاسی و فیلمبرداری/مکانیک/حسابداری