2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری ولی برادر دختره معلول ذهنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 91 پست

فامیلارو بیخیال

اگه خودتون راضی هستین کافیه،

کسی که بشینه برا چیزای که خود شخص توش دخالتی نداشته حرف دربیاره معلومه مشکل داره 

ممکنه دخترایی باشن که از خانواده پولدار ولی این معیارای دلخواه شمارو نداشته باشن

اگه میترسین مشکل برادرش ارث برسه و.....میشه ازمایش ژنتیک انجام بده خیالتون راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها مسئله از نظر من بیماری داداششون هست،اگه همه چی اوکی هست،تحقیق کنید ژنتیکی نباشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

با هم کفو خودتون وصلت کنید .شبیه شما باشن ک اینجوری نگی وسایلشون قدیمیه

برادرم پسندیده دخترو خیلی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بنظرم نگیرید نه بخاطر شما بخاطر اون دخترشما که الان این اومده تو ذهنتون حتما با اولین مشکل هم میاد ب ...

برادرم پسندیده 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بخدا ناامید شدم با این تاپیک واقعا هم مردم عقلشون به چشمشونه! آخه قدیمی بودن وسایل خونه چه ربطی به ا ...

😓

چه بگم

من که دلم سوخت واسه دختره

اینجا هم کم نیست عین استارتر

که معتقدن 

دختر فقیر خوشبخت شه خرشانس بوده

دختر زشت خوشبخت شه خرشانس

و اینا حقشون خوشبختی نیست

اینا معتقدن دخترای فقیر و زشت فقط باید برن بمیرن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بالاخره عروس خانواده‌ ماهم میشه

اون دختر هیچ نقشی تو معلولیت برادرش و اقتصاد خانوادش نداره. شما که به این چیزا حساس هستید اصلا حق ندارید برید سمت چنین دختری که روانش رو بهم بریزید. اپل ببینید معیارهای شما با طرف میخونه بعد برید سمتش. البته اگه برادر شما واسه قدیمی بودن وسایل خونه دختر بخواد بکشه کنار قطعا شخص مناسبی واسه زندگی مشترک نیست

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بالاخره عروس خانواده‌ ماهم میشه

وسایل قدیمی خونه شون به شما ربطی نداره دست خود دختره هم نبوده بعدشم اگه معمولیت ذهنی داداشش ارثی نباشه نگران نباش.... شاید اون دختره خیلی دختر خوبی باشه شاید زن زندگی باشه اخلاق و کردار رو ملاک قرار بدین نه چیزهایی که دست خود آدم نبوده!

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

کاش اون ردتون کنه

چرا؟!پسر موقعیت خوبی داره اگر رد کنه خریت کرده

چه افتی داره من داییم اینجوری بودند چون نوزادی افتادند زمین

مادرم و خاله هام بهترین همسرا شدند

اگه لایق چنین دختری نیستید و میخواید ازین بابت بهش سرکوب بزنیم از الان بیخیالش بشید