2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 82 پست
حق داری دقیقا عین ما همین بلا روسرمااوردن البته هیچ امیدی به کمک ماندارن چون شوهرم از من کینه ای تر ...

خب من اگر شوهرم مثل شوهر تو کینه به دل میگرفت و بهشون کمک نمیکرد مشکلی نداشتم ولی حرصم درمیاد میبینم هنوز هم پشتشونه

اینم قسط و بدهی بریز رو سرش که نتونه به کسی پول بده

فقط بحث پول دادن نیست. هر کمکی بخوان در خدمته. من واقعا حرصم میگیره به افرادی کمک میکنه و در برابرشون ساکته که پشت سر زنش بارها حرف زدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخوب حتی اسم کلمه طلاق ازذهنت پاک کن لطفا.شوهربسیارآدم ساده وخوبیه واین مشکلات پیش پاافتاده حل میشن.توفثط به هداوشوهرت نیازداری بقیه روولشون کن.مطمعن باش این زندگی که الان داری بعداحسرتش رومیخوری شوهرخوب بدگیرمیاد.من هم طلاق گرفتم زندگی اولم که چی بگم اصلازندگی نبوداصلاهیچ چیز خوبی توش نبودبایه بچه جداشدم اماطلاق هیچی نداشت جزخفت وخلری ودوری ازجگرگوشم.امامن نذاشتم این طلاق بمونه باآدمی که دیدم خوبه ازدواج کردم خداراشکرالان زندگی بهتری دارم اماهرگزآسیب طلاق گرفتن روح روانم رهانمیکنه.توهم دلیل قانع کننده ای نداری پس بمون وزندگیت باشوهرت قشنگ کن مگه تومحتاج این واونی غروروعزت نفست حفظ کن فقط

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

من دقیقااا شرایط شما رو دارم

حتی همین ک هر سری لنگ میشن،پول میخوان

طلاق چرا؟؟؟؟؟ من طلاق بگیرم اونا ناراحت میشن؟؟؟

من آخرین بار یه دعوای بدی رخ داد..البته من مثل شما چیزی هم نگفتم....ولی قطع کردم ارتباط م رو باهاشون...

نه زنگ میزنم..نه میرم...نه اجازه میدم بیان!!

چیزی که تجربه م به من میگه 

اینه ک شوهرت خیلی بیشتر از تو از اینا بریده....فقط نمیخواد،پیش تو کم بیاره و دیگه حتی نمادین هم خانواده نداشته باشه....

تو به حال خودش رهاش کن و بگو خودت برو باهاشون رفت و آمد کن

بهت قول میدم،بعد چند ماه همه چی درست میشه 

تو اصرار نکن رو اینکه بهشون بی احترامی کنه،یا ترک شون کنه

همه چی درست میشه...فقط بهش فرصت بده

نمیشه که یهو همه ی هویت ش،هر چقدر هم بد رو بذاره کنار

آروم آروم😉

دخترخوب حتی اسم کلمه طلاق ازذهنت پاک کن لطفا.شوهربسیارآدم ساده وخوبیه واین مشکلات پیش پاافتاده حل می ...

من نیازمند کسی نیستم ولی نیاز دارم که شوهرم وقتی میبینه پشت سرم حرف میزنند از من دفاع کنه. جوری برخورد کنه که جرات نکنند حرف بزنند. نه اینکه سکوت کنه و اونها رو وقیح تر کنه و بهشون کمک هم بکنه. یه مدت قطع ارتباط کنه تا حساب کار دستشون بیاد. جرات این کارها رو به خودشون ندن

من دقیقااا شرایط شما رو دارمحتی همین ک هر سری لنگ میشن،پول میخوانطلاق چرا؟؟؟؟؟ من طلاق بگیرم اونا نا ...

اخه چرا از من دفاع نمیکنه. همین سکوتش جرات بی احترامی داده به بقیه. پشت سرم بارها حرف زدند و شوهرم فقط سکوت و احترام. تازه هر کاری هم دارند براشون انجام میده. حرصم میگیره واقعا.

اخه چرا از من دفاع نمیکنه. همین سکوتش جرات بی احترامی داده به بقیه. پشت سرم بارها حرف زدند و شوهرم ف ...

منم ده سال پیش همینطور فکر میکردم....

به وقت ش دفاع هم میکنه...

شک نکن به حرفام!

بچسب به زندگی ت دختر خوب....

شوهر ت رو به خودت وابسته کن و اصلااااا به بقیه ی موارد کاری نداشته باش....اون هر چقدرررر به تو نزدیک بشه،از اونا فاصله میگیره..بهت قول میدم،یه روزی خودشون،با دستای خودشون برای همیشه از چشم ش میفتن!

من به قیمت نابود شدن روح و روان م به اینجا رسیدم...

تو زندگی رو برای خودت جهنم نکن و به حرفم گوش کن!

کی قراره دفاع کنه بالاخره. 4 ساله عروسی کردم. درست نشده هیچی.

ببین منو چهار سال که خوبه

من یه بچه داشتم،مادرشوهرم بهم گفت شعور زود اومدن نداشتی....

شوهرم هییییچی بهش نگفت...

به من گفت اون بی احترامی کرد....منم بکنم؟؟؟

الان انگار هزار سال از اون آدم فاصله گرفته

ببین منو چهار سال که خوبهمن یه بچه داشتم،مادرشوهرم بهم گفت شعور زود اومدن نداشتی....شوهرم هییییچی به ...

خب اینطوری که روانی میشم. تا کی صبر کنم ببینم شوهرم درست میشه این رفتارش یا نه

من نیازمند کسی نیستم ولی نیاز دارم که شوهرم وقتی میبینه پشت سرم حرف میزنند از من دفاع کنه. جوری برخو ...

عزیزم مطمعن باش یه روزم شوهرت متوجه این مسئله میشه فقط صبربایدداشته باشی درضمن بادعواکردن وقهرکردن وبی محلی کردن به شوهرت ودورکردن اون ازخودت برای اوناراهی بازمیکنی تابه شوهرت نزدیک بشن وشوهرت هی بیشتربه سمتشون بره.پس سیاست داشته باش وزودشکست قبول نکن

عزیزم مطمعن باش یه روزم شوهرت متوجه این مسئله میشه فقط صبربایدداشته باشی درضمن بادعواکردن وقهرکردن و ...

چکار کنم؟ تحمل کنم؟ تازه شوهرم ناراحته که چرا به خواهر و مادر من زنگ زدی. باهاشون دعوا کردی. من با این وضع نمیتونم ادامه بدم. روانی بشم خوبه؟ اینجوری که بیشتر شاد میشن

چکار کنم؟ تحمل کنم؟ تازه شوهرم ناراحته که چرا به خواهر و مادر من زنگ زدی. باهاشون دعوا کردی. من با ا ...

خوب ببین یکم خونسردیت حفظ کن مطمعنم یکی دوهفته دیگه دلت براخونت وشهرت تنگ میشه زمان بده یکم

خب من اگر شوهرم مثل شوهر تو کینه به دل میگرفت و بهشون کمک نمیکرد مشکلی نداشتم ولی حرصم درمیاد میبینم ...

پس یه تنبیه حسابی لازم داره سوهرت البته اگه تازه ازدواج کردین فرصت بده درست میشه اما اگه نه ادبش کن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....