2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطوریه

849 بازدید | 82 پست

من شاغلم و از نظر مالی هم مشکلی ندارم. راستش شوهرم ادم خوبیه ولی مشکل ما خونواده اش هستند. توی این مدت هیچ کمکی بهمون نکردند. وضع مالیشون هم خوبه. شوهرم ادم ارومی هست و همش میگفت خدا باید به خودمون بده. من انتظاری ندارم. اوایل زندگی که تازه شاغل شده بودیم خیلی اذیت شدیم. همه چیز رو خودمون ساختیم ولی پوستمون کنده شد. الان خداروشکر وضعمون خوب شده. تازه اونا هر معامله ای میخواستند بکنند از ما پول قرض میکردند. دیر پس میدادن. ضرر بهمون میزدند ولی چیزی نمیگفتیم. قدردان هم نبودند. وظیفه میدونستند. برادرشوهرم که ازدواج کرد براش همه کار کردند. 4 تا مراسم مفصل و ماه عسل خارج از کشور. با اینکه برادرشوهرم و زنش هر دو بیکارند. ولی حتی ماشین و خونه و وسایل هم براش گرفتند و میگفتند بهترین عروسمونه. البته از برادرشوهرم هم میترسند. من خیلی حرصم گرفت. هنوز به شوهرم فقط مواقعی که کمک میخوان زنگ میزنند. با شوهرم دعوام شد. گفتم یا قید این خانواده رو میزنی که توی روزهای سخت کنارمون نبودند و هیچ کاری برامون نکردند و فقط انتظار پول دارند از ما. ولی برای برادرت همه کار کردند. مگه تو پسرشون نبودی. زنگ زدم به خواهر شوهر و مادرشوهرم. حسابی به خدمتشون رسیدم. چون علاوه بر اینکه برامون کاری نکردند دائما به ما بی محلی هم میکردند و پشت سرم هم حرف زده بودند. خیلی ازارم دادند و من هم تلافی کردم. بهشون گفتم شما اگر مادر و خواهر بودید که بین این دو تا برادر اینقدر فرق نمیذاشتید. دست از سرمون بردارید و دیگه بهمون زنگ هم نزنید. ازتون متنفریم. به شوهرم هم گفتم یا من یا خانواده ات. خودمم برای طلاق اماده کردم. الان هم اومدم قهر.  میشه از زندگی بعد طلاق بهم بگید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوهرت خوبه چرا میخوا طلاق بگیری

حرصم میگیره که با این همه بلا که سرمون اوردند خانواده اش، هنوز فقط موقع کمک زنگ میزنند و شوهرم هم کمک میکنه. بهش گفتم اینا از بچگی بین شما دو تا فرق گذاشتند. اینارو خودت گفتی. چرا ما باید براشون سنگ تموم بذاریم. حرصم میگیره به ادمهای نمک نشناسی مثل اینا اینقدر کمک میکنه که اخرشم پشت سرم حرف میزنند. باید یکی رو انتخاب کنه. یا من یا خانواده اش

بچه ندارم.

شوهرت که به نظر نمیاد مشکل خاصی داشته باشید سعی کنید خانواده اش رو نادیده بگیرید و و اگر دیگه خیلی غیر قابل تحمل بود اونوقت حرف طلاق بزنید.... من راحت میگم طلاق چون خودم وقتی میتونستم و بچه نداشتم از دست دادم فرصتو... البته شوهر من به جز خانواده اش خودش هم بده

اگه خودش خوبه ارزشش رو داره کنارش موندن من طلاق نگرفتم ولی میدونم که بعد طلاق هم خبری نیست

خودش خوبه. اینکه اینقدر پشت چنین خانواده ای هست ازارم میده. اینکه پشت سر من حرف میزنند و شوهرم هیچی نمیگه. تازه با احترام جوابشون هم میده

خودش خوبه. اینکه اینقدر پشت چنین خانواده ای هست ازارم میده. اینکه پشت سر من حرف میزنند و شوهرم هیچی ...

عزیزم فکر می‌کنی بقیه مردا چطورن 

همه یه مشکلی دارن یکی خانواده اش یکی خودش 

باید ساخت وگرنه خراب کردن رو که همه بلدن

احتمالا با این اوصاف از نطر تو منم باید طلاق بگیرمکلا انگار اونها که دوتا پسر دارن واسه دومی تازه ی ...

من با این مشکل ندارم که به اون دادند و به ما ندادند. مشکلم اینه که شوهرم چرا هنوز اینقدر پشتشون هست توی سختیها و اینقدر کمکشون میکنه. اونا پشت سر من حرف هم زدند ولی شوهرم سکوت کرده و با احترام تمام هم باهاشون رفتار میکنه.

عزیزم فکر می‌کنی بقیه مردا چطورن همه یه مشکلی دارن یکی خانواده اش یکی خودش باید ساخت وگرنه خراب کردن ...

من اگر هم طلاق بگیرم دیگه ازدواج نمیکنم. ساختن بعضی اوقات حماقته به نظرم.

من با این مشکل ندارم که به اون دادند و به ما ندادند. مشکلم اینه که شوهرم چرا هنوز اینقدر پشتشون هست ...

شوهر من هم

از نظر مالی نیاز ندارد

اما هرکاری دارن زنگ‌شوهر من میزنن هرکاری  جوون بودیم حتی انتظار داشتن خونه تکونی فقط شوهرم براش بکنه منم برم کلفتی انگار دخترش دست به سیاه سفید نزنه 

دلیل تمام دعواهای جوانی و من وشوهر بودن اونقدر اذیتم کردن که هیچ وقت نمیبخشم ولی احترام دارم سنگین میرم و میام

دیگه کاری بهم ندارن

آدم مادر پدرش رو نمیتونه ول کنه درسته نیست