2777
2789
عنوان

چقدر زندگی تلخه

72 بازدید | 14 پست

وقتی اون بود زندگی واسم قشنگ بود یه روز نشستم تو ماشین بوی گل میومد ندیده بودمش وقتی رسیدیم از صندلی عقب آورد دادش بهم🥲

ولی چی شد فقط خواست خرم کنه  اذیتم کنه و بره

همه چیز درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تو رابطه های دوستی شوهر و همسر و همسفر در نمیاد پسری که ادمو بخواد برا زندگی برا همیشه مشخصه ما دخترا فقط خودمون رو‌گول میزنیم از اول هم رفتار یه پسر مشخصه برا چی اومده

ایشون علت ترشح دوپامین در مغز شما بوده. فعالیت های لذت بهش انجام بده به همون حس ها می رسی.

همه کاری کردم کنسرت ورزشگاه باشگاه گل خریدن هیچی حالمو دیگه خوب نمیکنه هیچی ذوقی دیگه ندارم

همه چیز درست میشه

از تو رابطه های دوستی شوهر و همسر و همسفر در نمیاد پسری که ادمو بخواد برا زندگی برا همیشه مشخصه ما د ...

نه از اول مشخص نیست بعضیا بازیگر خوبین و خیلی خوب دروغ میگن منم ساده بودم خیلی

همه چیز درست میشه

نه از اول مشخص نیست بعضیا بازیگر خوبین و خیلی خوب دروغ میگن منم ساده بودم خیلی

بخدا مشخصه ، فقط تغیرات هرمونی تو مغز و ذهن یه دختر اونو‌یه سمتی سوق داده که نبینه

بخدا مشخصه ، فقط تغیرات هرمونی تو مغز و ذهن یه دختر اونو‌یه سمتی سوق داده که نبینه

آره من چون اولین رابطه ام بود کلا چشمام نمی‌دید انگار تو رویا بودم :) با این حال بهش همون اول گفتم اگه آدم موندن و رابطه جدی نیستی برو ولی سه سال بازیم داد 

همه چیز درست میشه

آره من چون اولین رابطه ام بود کلا چشمام نمی‌دید انگار تو رویا بودم :) با این حال بهش همون اول گفتم ا ...

بازم بد نشد خدا کنه باهاش رابطه اونجوری برقرار نکرده باشی بقیه اش میشه تجربه خوش اومدی به جمع گرگها ، دیگه این اشتباه رو‌نمیکنی