2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 82 پست
الان هم تنگ شده دلم. به شوهرم هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی جوابمو نداد. ناراحته که چرا با خواهر و ماد ...

درس میشه نگران نباش فقط آتیششوزیادنکن دیگه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

عاشقش هستم. ولی حرصم میگیره وقتی با افرادی که با من بد کردند و پشت سرم حرف زدند اینقدر خوبه و براشون ...

شاید شوهرت مهر طلبه بنده خدا ، کنارش باش کمکش کن ، قطع ارتباط کامل رو نمی تونی ازش انتظار داشته باشی ولی اینکه دیگه کمک مالی نکنه بهشون حق داری ، اگه پذیرفت جدا نشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش فکر نکنم دیگه چیزی درست بشه. امروز به شوهرم زنگ زدم و پیام دادم ولی جوابمو نداد و ناراحته که چ ...

چندساله ازدواج کردی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

برای منم همیشه سواله چرا همیشه اون عروسی که کاملا بی ارزشه عزیز میشه فکرمی‌کنم توازدختراوناسرتری وخا ...

من از همه اعضای خانواده همسرم سرترم. هم از لحاظ تحصیلات هم موقعیت اجتماعی هم سطح خانوادگی. به نظرم اشتباهه ازدواج با کسی که خانواده اش لول کمتری نسبت به خانواده خودت دارند. من قبلا متوجه این نبودم. این توی حسادتهای خواهرشوهرم بی اثر نبود و همه خانواده هم بر علیه من کرد.

فکر کنم همسرم هم دیگه منو نمیخواد. امروز دلتنگش شدم. بهش زنگ زدم ولی جوابمو نداد و ناراحته چرا با خو ...

کاملا حق با توعه. 

میگی بچه دار نمیشه. احتمال میدم میخواد با این رفتار ها نقص خودشو پوشش بده.

ولی دنبال دلیل محکم تری برای طلاق باش. چون جدا شدن به این راحتی نیست. ولی اگر حس میکنی علاقه بهت نداره... مسلما حق داری نخای ادامه بدی باهاش. 

برو پیش ی مشاور.حتی یک جلسه. جایی ک تنها قبولت کنن. نه از اینایی ک میگن حتما باید  هر دو  نفر زوجین بیان. حرفاتو بزن.

به حرف کسایی ک جدا شدن هم خیلی گوش نده.همه ادما ویترین زندگی رو خوب نشون میدن چه متاهل چه کسی ک متارکه داشته