2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 97 پست
نه عزیزم عفونت ندارم،من خودم نسبت بهش سرد شدم ولی مجبورم به خاطر بچه هام

نمیدونم تواناییت در چه حده ..بنظرم چشمت نبینه راحتری..همین که روزی چند ساعت میره پیش و تو میدونی الان داره میره کجا همون چند ساعت عذابه ..بهتره بره با همون بمونه ..خرج زندگی شما رو بده ..اینطوری به مرور باز حالت بهتر میشه ..و البته زندگی با اون خیلی چیزها رو بهش اثبات میکنه ..

ها چقدر دعوا کنی ارامش رو تو همون دو سه ساعتی که با اونه می بینه سخته ولی حالا که قصد زندگی داری دو ...

الانم تو حاشیس،بای زندگیمون خرج میکنه،ولی ادمی نیس که بده پول پس انداز کنی،به قول مشاور میگف اون زن یک ابمیوست،شوهرمم میگه از بس اعصابمو خورد میکنی ارامش ندارم به خاطر بچه ها هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سختی داری نمیشه از این جا من تز بدم طلاق بگیر و فلان شرایطتت رو نمیدونم. ولی از ته دلم میخوام خدا کمکت کنه بهت قدرت بده صبر کن و انشاا... به ارامش برسی. اون زن هم حتما جواب این مارشو میگیره فقط زمان میخاد

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

گفتم برمیگرده گفتم اگه هوس بوده تموم میشه که اشتباه کردم

الان چند ساله با اون خانمس؟؟؟عزیزم شرایط سختیه ..فقط خودت میتونی تصمیم درست بگیری ..ولی بدون تو خییییلی مهم هستی خییییلی ..اون بچه ها بهت نیاز دارن ..به یه مادر سااالم ...سعی خودتو بکن ...اینجوری از بین میری ..کنار اومدن سخته ..ولی چون همسرت پیش تو علنی کرده پس میخواد اون باشه ...

من زن ترسویی هستم همیشه ترسیدم و سیاست ندارم،مشاور هم رفتم گفت طلاق نگیر بمون و کاری کن که شوهرت برگ ...

ببین هر مشاوری راه درست و نشون ادم نمیده

من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر چون تو زندگیت نیستم

تو نمیتونی طلاق بگیری

اما میتونی جسور تر باشی عزیزم

جسارت رها کردن داشته باش تو مردتو از دست دادی برای چی باهاش میجنگی؟؟؟؟؟؟؟؟ از چی میترسی!؟قراره از این بدتر سرت بیاد؟؟؟؟؟ طلاق نگیر اما نترس از اینکه شوهرت و از قلبت پرت کنی بیرون نترس از اینکه صبور نباشی

تحمل نکن این جهنمو عزیز دلم

تحمل نکردن همیشه به معنای طلاق گرفتن نیست

منم شوهرم گاهی هرز میپره و دارم باهاش زندگی میکنم

اما دارم سعی میکنم خودمو پیدا کنم و کامل راهمو ازش جدا کردم

کتاب میخونم دنبال علایقم میرم به خودم میرسم 

اگه اعصابشو خورد کنم ازم متنفر میشه و راحت بهم میگه،فقط باید باهاش خوب باشی،راستش یکمی بدخلق هم هست

شوهرت عوضیه

بهنرین کاری که میتونی انجام بدی اینه که باهاش بحث نکنی اما بهش عشق و محبت هم ندی

شوهرتو از دایره توجهت خارج کن عزیزم نه بهش ذره ای عشق بده نه ذره ای نفرت

اگر اینکارو کنی کمک خیییییییلی بزرگی به خودن میکنی