2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 97 پست

اسی چرا نمیره با اون زن زندگی کنه تو بچه هاتم باهم باشید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه فقط صیغه شوهرمه،چون شوهرم بدبین هم هست اگه بدونه پاشو کج میزاره واویلاس،من از خدا خواستم همونطور ...

خواهر چجوری اینو تحمل میکنی هم بدبین هم خیناتکارررر

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها چقدر دعوا کنی ارامش رو تو همون دو سه ساعتی که با اونه می بینه سخته ولی حالا که قصد زندگی داری دو تا بچع هم داری بع راحتی میتونی نشاط و بیاری تو خونه شوهرت رو وابسته کنی با خونواده ها برنامه بچینی اون زندگی دوم رو کامل ببری تو حاشیه و پول خرج کنی

اره عزیزم هفته ای یکبار،اگه حرف اون زن نباشه شوهرم باهام خوبه ولی وقتی در موردش حرف میزنم یا از بیرو ...

خب عزیزم چرا همون اول ک فهمیدی گذاشتی بچه دار بشی

بخدا من نمی‌فهمم این مردا تا کجا می‌خوان دنبال شهوتشون برن اینقدر مرد دیدم ک زن هاشون خوشگل و خانومن ولی بازم خیانت میکنن الهی هردوشون جواب دل شکسته ی شمارو پس بدن

خیلی شرایط سختیه

اون زن ادم درستی نیست که اگر بود شوهرت ولت میکرد و اونو رسمی میکرد

یکم جسور باش زن زنه رو از زندگیت بنداز بیرون

زهر چشم از شوهرت بگیر 

نشستی دست رو دست گذاشتی که چی بشه

این زنه بره شوهرت یکی دیگه صیغه میکنه چون میدونه‌تو نمیری

اسی یسوال مدام عفونت نمیگیری؟  زگیل اینا نداری؟ 

من جای تو بودم اگر طلاق نمیگرفتم شوهره رو میگفتم پیش ما نیا فقط خرجی بده تو صورتشم نگاه نمیکردم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اسی یسوال مدام عفونت نمیگیری؟ زگیل اینا نداری؟ من جای تو بودم اگر طلاق نمیگرفتم شوهره رو میگفتم پیش ...

نه عزیزم عفونت ندارم،من خودم نسبت بهش سرد شدم ولی مجبورم به خاطر بچه هام

خیلی شرایط سختیهاون زن ادم درستی نیست که اگر بود شوهرت ولت میکرد و اونو رسمی میکردیکم جسور باش زن زن ...

من زن ترسویی هستم همیشه ترسیدم و سیاست ندارم،مشاور هم رفتم گفت طلاق نگیر بمون و کاری کن که شوهرت برگرده ولی من میدونم که برنمیگرده ولی مشاور گفت طلاق نگیر