2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 97 پست
الان چند ساله با اون خانمس؟؟؟عزیزم شرایط سختیه ..فقط خودت میتونی تصمیم درست بگیری ..ولی بدون تو خییی ...

پنج ساله فک کنم،اره راحت بهم میگه من دوسش دارم و تا اخر هستم،تو هم باش،ولی اعصابمو خورد نکن،حالا یک اشتباهی کردم و شده

پنج ساله فک کنم،اره راحت بهم میگه من دوسش دارم و تا اخر هستم،تو هم باش،ولی اعصابمو خورد نکن،حالا یک ...

هم دوسش داره..هم میگه اشتباه کردم ...خوب این اشتباه و میتونه پاک کنه ..اگه واقعااا اعتقاد داره اشتباه کرده ...پنج سال هم مدت زیادیه ..ببخشیدا ولی نباید ادامه میدادی و بچه دوم میاوردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت عوضیهبهنرین کاری که میتونی انجام بدی اینه که باهاش بحث نکنی اما بهش عشق و محبت هم ندیشوهرتو از ...

یه مشکل اینه که اگه کمترین بی توجهی بهش بکنم و ناراحت باشم اونم تلافی میکنه و بدتر میکنه اینجور نیس بیاد نازتو بکشه،میگه خیلیا اینکارو کردن

یه مشکل اینه که اگه کمترین بی توجهی بهش بکنم و ناراحت باشم اونم تلافی میکنه و بدتر میکنه اینجور نیس ...

چقدم خودخواهه..فقط خودش مهمه ..انگار زن ابزاریه فقط برا راحتی اون ..

یه مشکل اینه که اگه کمترین بی توجهی بهش بکنم و ناراحت باشم اونم تلافی میکنه و بدتر میکنه اینجور نیس ...

به درک که بی توجهی میکنه

تو اونو از دست دادی اینو بفهم

و متوجه نیستی با چه عوضی بی وجدانی زندگی میکنی

این مرد ترسوندتت و تو باورت شده چقدر ادم مهمیه

باید بت این مرد و برای خودت بشکنی 

بدترین کار دنیا رو باهات کرده تو هنوز توجه میخوای ازش!!!؟؟؟؟نمیفهممت

از همین فردا تغییر رویه رو شروع کن چون تو خودت بزرگترین مشکل خودت هستی من حس میکنم این مرد اعتماد به نفستم ازت گرفته

یک مسئله هم اینه که به نظر من اون زن شوهرمو ول نمیکنه مثل سگ پاچشو گرفته،و داره منو با وجودش نابود میکنه واینکه شوهرم هر چی هست دلیلی داره که میگه تا اخر باهاش هستم.من فقط از خدا مرگم خواستم که بمیرم وراحت بشم

به درک که بی توجهی میکنهتو اونو از دست دادی اینو بفهمو متوجه نیستی با چه عوضی بی وجدانی زندگی میکنیا ...

دقیقا همینه،من نمیخام بچه هام از سردی من و شوهرم ناراحت بشن چون میفهمن و بهم میگن،اگه به شوهرم کاری نداشته باشم و محبت کنم میشه یه مرد نسبتا خوب

یک مسئله هم اینه که به نظر من اون زن شوهرمو ول نمیکنه مثل سگ پاچشو گرفته،و داره منو با وجودش نابود م ...

خب زن حسابی یه بار میرفتی زنه رو جر میدادی

داد و هوار راه مینداختی

قهر میرفتی

اتو از شوهرت میگرفتی!!!!!!!!! خب تو زیادی منفعلی

هی میشینی با شوهرت بحث میکنی!!!!!!!!! شوهره زن گرفته سرت

این خییییییلی اتفاق بزرگیه من نمیدونم بحثت واسه چیه بحث واسه اختلاف نظر و مسائل پیش پا افتاده س !!!!!!

دعا میکنم اون نکبت خونه خراب کن جوون مرگ بشه وداغش بمونه تو دل شوهرت وازین به بعد این شوهرت باشه که هرشب باگریه میخوابه🙌🙌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یک مسئله هم اینه که به نظر من اون زن شوهرمو ول نمیکنه مثل سگ پاچشو گرفته،و داره منو با وجودش نابود م ...

یا دوست داشتن وسطه که میگه تا آخر باهاشم..یا یه مسئله ی دیگه هست..شرایط واقعاااا سخته

چرا ندیدیش؟؟اینهمه سال طاقت آوردی و هیچ چیزی بهش نگفتی ؟؟چقد صبوری ..

بارها شده که خاستم پیداش کنم و تا حدی پیش رفتم ولی با خودم میگم من هنوز ندیدمش اینجوری عذاب میکشم اگه ببینم و مجبور باشم زندگی کنم همیشه قیافش جلو چشممه و میمیرم