2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودخواه  نباش همه چیز و کامل برای خودت نخواه شوهرت کار حروم نکرده اون زنم کار حروم نکرده حلال خدارو حروم نکنید شوهرت میرفت فحشا میکرد زنا میکرد خوب بود؟؟ درسته شرایط برات سخته اما شیطون رو لعنت کن چی از زندگیت کم شده؟ وقتی شوهرت مرد خوبیه دوتا دسته گل داری چی میخای دیگه که شاخت میزنه؟ از شوهرت چی کم شده؟ قدش کوتاه تر شده یا پولشو برات خرج نمیکنه و در مضیقه هستی ؟ دو روز دنیا ارزش این همه فشار و جنگ اعصاب رو نداره بزار سایه شوهرت رو سر اون زن هم باشه اونم حتما بی کس و بدبخته که به شوهرت پناه آورده تا زمانی که به چشم بد بهشون نگاه کنی روی آرامش رو نمیبینی به خدا توکل کن از خدا صبر بخواه و شیطون رو لعنت کن پای حرف دوتا زن احمق هم نشین که روت تاثیر بزاره و تو دلت رو خالی کنه ... بخدا که شوهرت مرد خوبیه تو و بچه هاش رو دوست داره قلب مرد ها با زنها فرق میکنه مردا میتونن چند نفر دوست داشته باشن  اینو خدا تو وجودشون گذاشته مرد میتونه هم تو رو دوست داشته باشه هم اون زن رو، حالا یه چیزی هم تو اون زن دیده که میخاد نگهش داره اونم بنده خداست اینقد نفرینش نکن چون به خودت برمیگرده نفرین ناحق نمیگیره چون اون زن کار حرام نکرده شوهر کرده ، اگه اون زن به زندگی تو کار نداره تو هم بهش کار نگیر رو اعصاب شوهرت نباش یک زن سنگین باوقار مهربون بمون تا دنیا و آخرتت رو با صبر آباد کنی .... فراموش نکن که  تو امتحان الهی هستی  سعی کن تو این امتحان الهی پیروز باشی تا اون دنیا روسفید. پیامم رو روزی ده بار بخون تا حالت خوب بشه میدونم الان میان فحش بارونم می‌کنن ولی به جان میخرم چون خودمم در امتحان الهي هستم التماس دعا 

خودخواه نباش همه چیز و کامل برای خودت نخواه شوهرت کار حروم نکرده اون زنم کار حروم نکرده حلال خدارو ...

من بعد چند وقت اومدم نی نی سایت الان پیامتو دیدم چقدر برات راحته و چه راحت این حرفارو میگی،میتونی یک لحظه به جای من باشی،،اگه کسی از اول قبول کرده باشه که شوهرش بره یک زن دیگه بگیره اون یه حرفیه ولی اینجوری خیانت حساب میشه خدا برا هیشکی نیاره،شما هم برام دعا کن که به آرامش برسم و خدا شوهرم رو هدایت کنه،،من به بدجنسی اون زن پی بردم از چیزهایی که دیدم میگم هم اون زن و هم شوهرم نامردی رو در حقم تموم کردن،،و یک چیز دیگه اینکه اون زن بیخیال شوهرم نمیشه،،فک نکنی شوهرم مرد خیلی خوب و ایده الیه نه عزیزم اون در کنار این خیانتش،اخلاق تندی داره و تندخو هستش،ولی من دارم همه جوره کنار میام از خدا طلب آرامش دارم

من بعد چند وقت اومدم نی نی سایت الان پیامتو دیدم چقدر برات راحته و چه راحت این حرفارو میگی،میتونی یک ...

اون زن بیخیال نمیشه چون به شوهرت وابسته شده دلبسته شده عاشق شده نمیتونه بیخیال بشه اون دیگه براش مهم نیست شوهرت زن داشته بچه داشته اون کمبود محبتهاشو  از شوهرت میگیره و همین براش بسه ، شوهرتم یه سری کمبودها داشته که رفته سراغ این زن تو نمیتونی بگی چه کمبودهایی داشته چون اینو فقط مردا میتونن بفهمن شاید با خودت بگی از لحاظ جنسی براش کم نزاشتی ولی اونا کیفیت براشون مهمه نه اینکه تو نه نگفته باشی ...

من نمیگم شوهرت کار خوبی کرده من میگم شوهرت کار حروم نکرده که بخاد سرزنش بشه شوهرت باید به ظرفیت تو نگاه می‌کرد وقتی میدید تو اینقد غصه میخوری پا رو دلش میزاشت یا پنهانی اینکارو میکرد که تو هیچوقت نفهمی.... من میگم الان دیگه غصه نخور بشین زندگیتو بخور اینقد خودخوری نکن حرفم همینه 

سلام عزیزم تاپیکت رو خودمم خیلی ناراحتم دقیقا شرایطم مثل توئه البته خیلی سخت تر دوست داشتی بیا باهم حرف بزنیم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران