2777
2789

وقتی یه  کودک با این ویژگی ها میبینید  

اولین چیزی که راجب خانوادش یا مادرش به ذهنتون میاد چیه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

مادر مراقب اداب دان رو مستقیم به لباس و ظاهر بچه ربط میدم 

و رفتار بچه رو به جفت والدین

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس و رفتار بچه نماد خانوادشه، از برخورد با بچه تمیز و مودب لذت میبرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه مادر که  خون بچه رو تو شیشه کرده  و کلی محدودیت گذاشته . تا بچه ترو تمیز شده .   خوده مادر هم بی اعصاب و از پا درآمده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ی مادر که پشت صحنه شبیه کارتن خواباس😑😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بستگی داره اگه فقط خوشپوش باشه میگم مادر سختگیری داره اگه مودب هم باشه میگم سطح بالایی دارن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بستگی داره اگه فقط خوشپوش باشه میگم مادر سختگیری داره اگه مودب هم باشه میگم سطح بالایی دارن

چرا سختگیر  عزیزم

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

بستگی ب سن بچه داره.دخترمن نه سالشه تمیز مرتب و‌لی پسرم نیم ساعت اول موقع خروج ار خونه این مدلیه.ب شدت شیطونه و عاشق لمس طبیعت و خاک.البته موقع مهمونی رفت ب شدت مواظبشم ولی بیرون خونه دیگران اجازه میدم راحت باشه تو پوشش و حساس نباشم زیاد رو کثیفش.بلاخره بچه ها قابل شستشوهستن  و ی سنی نیازب شناخت دنیای اطرافشون دارن پس قابل چشم پوشیه سرووضعشون

چرا سختگیر عزیزم

چون براش بیشتر حرف مردم مهم بوده نه تمیزی بچه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من بیشتر رفتار بچه برام مهمه

ولی لباس ها واینها رو میگم چه مادر خوش سلیقه ای

چه پدر دست ودلبازی 

کلا هر خانوم وبچه ای که ببینم تمیز ومرتب لباس پوشیدن

مرد خانواده رو توی ذهنم تحسین میکنم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏