2777
2789
عنوان

وقتي يه كودك تر تميز و مرتب و خوشپوش

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 48 پست
من طبق تجربه خودم از بچه های مختلفی که دیدم می دونم یه کودک تمیز و خوشپوش حاصل همکاری مادر و بچه ست ...

افرین.بعضی بچه ها تمیز نگهداشتنتون از نگه داشتن نارنجک ضامن کشیده تو دست سختتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار به مامانم گفتم چیشد انقدددر شستی و کار کردی آخرش گفت بچه هامهمیشه مثل گل بودن 😅

😅عزیزم.قطعا وسواسی بودن با تمیز بودن فرق دارن.کسی که وسواسیه یجور بیماریه.ولی تمیزی خوبه.

یه روز خوب میاد

یبار یه پست که عکس بود در مورد حالات و احوال مختلف و شناخت حس‌ها بود گذاشته بودید با اجازتون من اونا ...

وای من ذووووووق

اون با کاربری خر بوریدان بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

افرین.بعضی بچه ها تمیز نگهداشتنتون از نگه داشتن نارنجک ضامن کشیده تو دست سختتره

باریکلا چه تعبیر جالب و دقیقی

اینو فقط به تجربه زیسته میشه درک کرد.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چرا سختگیر عزیزم

وقتی میبنم غبطه می خورم. که نمی تونم برای بچه ام یه دست لباس خوب بخرم. یا بهش برسم. یا یه روز کنارشون باشم. هر روز باید 12 ساعت مثل سگ کار کنم. بریزم توی حلق صاحبخونه های بی وجدان.

ببین من یکی از اون مادرایی همستم که خودموجردادم بچم تمیزومرتب باشه ولی متاسفانه پسرم به شدت شلخته بی انظباط وکثیفه نمیدونم رازه اون مادراچیه....

ینی هرروز سر دست وصورت شستن وتمیزکردن دماغش لباس پوشیدنش دعواداریم

حمامم که قربونش برم جنگ جهانی به پامیکنم تابره....

باریکلا چه تعبیر جالب و دقیقیاینو فقط به تجربه زیسته میشه درک کرد.

دقیقا نتیجه داشتن ی پسر چهارساله اس ک وقتی میرم ی مهمونی دو ساعته سه دست لباس باخودم میبرم.و توی خونه دائم درحال سرو‌کله زدن با لکه های لباسای مهمونی ام.ولی تو خونه خودم راحتش میزارم.ی مادر ب شدت حساس داشتم رو تمیزی و همیشه اذیت بودم خودم نمیخام بچه هام تجربه منو داشته باشن

بچه من همون لحظه اول لباساشو کثیف میکنه هرجا باشیم

موهاشم بخام شونه بزنم لج میکنه با دستش میریزه بهم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مادر پدر زحمتکش

البته سخت گرفتن به بچه قضیه اش جداست

مثلا من دیدم بچه خیلی تمیز هر روز یه لباس به حدی که با لباساش میشه یه اتاق رو پر کرد.

اما مادر برای نیازهای اولیه فرزندش وقت نمیذاره و براش دید مردم مهمتر از سلامتی فرزندش هست

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

یسری مادرا دنبال تحسین و تمجید خودشونن بیشتر و خیلی ب لباس بچه اهمیت میدن هر روز تو سایتا دنبال لباس و لباس برند و انواع ست کردن و.... 

در حد عرف بچه تمیز باشه مرتب باشه خوبه 

مثلا ب طرف میگن بیلر برا بچه بالای یکسال  مناسب نیست پوشک میخوای عوض کنی و.... میگه ن چون قشنگه حتما میخرم مهم نیست خودم و بچه اذیت بشیم 

یا شلوار لی برا بچه ک راه نمیره اذیته میگه ن میخرم قشنگه 

البته اینا مثال بودا صرفا بچه و مادر اذیت نمیشن ...میگم یعنی افراطی بده 

ما تو فامیل ی بچه هم داشتیم کثیف بود واقعا من حالم بد میشد یا اینکه اون بچه تقصیر نداشت مادرش باید ی آب میزد ب روی بچه و لباس بیرونی میپویوند بالاخره بچه باید فرق خونه و بیرون بفهمه

البته زیاد هم نباید بچه رو شست و پاک کرد وسواسی میشه

من مادر بچه ای هستم که اسی نشونه هاش رو گفت به لباساش و تمیزیش اهمیت میدم بشدت رو خوش لباسیش حساسم چون دوست دارم به خوش پوشی و شیک بودن عادت کنه... ازلحاظ ادب هم واقعا بچه هزارماشالله خوبیه البته فعلاسنی نداره ان شالله که همیشه اینطورباشه... ولی نظر بعضی دوستان رو که اینجاگفتن مادر حساس مادر عصبی واقعا اینطور آدمی نیسم !!!

یه مادر باسلیقه مرتب و‌ مسئولیت پذیر.درمقابلش یه بچه خوب و مرتب و حرف گوش کن.ببین یه چیزایی ذاتیه مثلا همون بچه حتی با لباس خونگیشم مرتبه حتی تو بازیم همینطوره انگار همونجوری بار اومده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.