2777
2789
عنوان

وقتي يه كودك تر تميز و مرتب و خوشپوش

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 48 پست
یه مادر که خون بچه رو تو شیشه کرده و کلی محدودیت گذاشته . تا بچه ترو تمیز شده . خوده مادر هم بی ...

از نظر شما یعنی کودکی که انواع مختلف لباس نمیز و مرتب داره ، بوی عرق نمیده موهاش ،  خوشتیپه خوش مشربه  و اجتماعیه 

خونش تو شیشه اس؟

یعنی کودک باید بوی بد بده کثیف باشه  و لباساش شنبه یکشنبه باشه  

این درسته؟

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون براش بیشتر حرف مردم مهم بوده نه تمیزی بچه

چه ربطی داشت؟🙁

گفتم پوشش یه کودک  ایا نشانی از سبک خانواده و مادر گودک داره یا نه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
از نظر شما یعنی کودکی که انواع مختلف لباس نمیز و مرتب داره ، بوی عرق نمیده موهاش ، خوشتیپه خوش مشرب ...

بچه دارین شما؟بچه ها تا سن بلوغ ب شدت خوش بوهستن بو عرق برای بعد بلوغه.بچه این مدلی رو تو مهمونی دیدی یا پارک؟هرجایی بچه ها ی مدلن.باید ی جاهایی بهشون اجازه داد کثیف بشن خاکی بشن گلی بشن.ولی مهمونی و رستوران این جورجاها بله شما درست میگین

من طبق تجربه خودم  از بچه های مختلفی که دیدم می دونم یه کودک تمیز و خوشپوش حاصل همکاری مادر و بچه ست

و حتی خیلی بیشتر بچه

بچه ای که مدلش شلخته و شلم شوربا باشه هرچقدر حرص بخوری فقط خودتو پیر می کنی و نتیجه همه تلاشهات هم نهایتا از دم در خونه تا مهمونیه چون هیچ تضمینی نیست با خوردن اولین خوراکی لباساش کثیف نشن یا تو بدو بدو و بازی حواسش به مرتب بودن لباساش باشه حتی اگر سنش کم هم نباشه

ولی بعضی بچه ها انگار ذاتن تمیز و مرتب ترن خودشون رو تمیزیشون و مرتب بودن لباسشون و حتی اتاقشون حساسن و نقطه مقابل گروه قبلن.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

از نظر شما یعنی کودکی که انواع مختلف لباس نمیز و مرتب داره ، بوی عرق نمیده موهاش ، خوشتیپه خوش مشرب ...

نه . ولی انصاف هم اینطوره . خودمم بچمو اینطور بار آوردم 

ولی دورو بریا بچه هاشون آزاد و رهان . میبینم بچه من عصبی .

بچه اونا آروم . میخورن میریزن میپوشن  کلا پاها و لباساشون افتضاح کثیفن و.....  شادن بچه ها . میرقصن بازی میکنن .بچه های خواهرشوهرام اونطورین . 

بچه من عصبیه . بچه های جاریمم تمیز و مرتبن اونا هم عصبی ان . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تومهمونی خوش پوشن بچه هام ولی الان بریم باغ یه جفت چکمه یه بیل یه چنگال مانند وکامیون خاک گل هرکثافت ...

عزیزم.... بچه های منم هروقت از باغ و‌جنگل میبرمشون حموم با خاک های رو تنشون میتونم ی آجر بسازم

من خودم مادرم پسرم یسالشه  یروز در میون حموم میبرمش روزی دو س بار فقط لباس عوض میکنم براش هی دستمو میکشم رو صورتش اب میزنم موهاشم مدام شونش دستمه اصلا ربطی ب سختگیری نداره این موضوع نظافتیه هیچ تعریفی از خودم نمیکنم غیر پسر من ۵ ۶ تام بچه هست تو فامیل همسن پسرم همه میگن خیلی ب بچه میرسی لباسم زیاد براش میخرم. نمیدونم چه ذهنیتیه بچه تمیز مادر سختگیر اینا شعار تنبلاش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید