2777
2789
عنوان

وقتي يه كودك تر تميز و مرتب و خوشپوش

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 48 پست
من مادر بچه ای هستم که اسی نشونه هاش رو گفت به لباساش و تمیزیش اهمیت میدم بشدت رو خوش لباسیش حساسم چ ...

منم مثله شمام عزیزم و‌بچم‌ از هر نظر زبانزده.من‌حتی صدامو‌تاحالا روش بلند نکردم چون اصلا با این شیوه‌تربیت مخالفم اتفاقا ی بچه مسئولیت پذیر و مرتب و شادم تربیت کردم بدون‌اینکهدفشاری روش باشه.بعضی ادما نسبت به اینچیزا گارد دارن چون‌خودشون نمیتونن اینجوری باشن پس کسی که اینجوری هست رو میکوبن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم مثله شمام عزیزم و‌بچم‌ از هر نظر زبانزده.من‌حتی صدامو‌تاحالا روش بلند نکردم چون اصلا با این شیوه ...

بله دقیقا

وقتی من یا دوستی مثل شمامیگیم به تمیزی و خوش پوشی بچه اهمیت میدیم معنیش این نیست بچه مون ۲۴ ساعت میشینه و به هیچی دست نمیزنه !مگه میشه همچین چیزی... بچه سالم ورجه وورجه میکنه شلوغ میکنه شیطونی میکنه اقتضای ذات بچه س منتها خب به تمیزی و لباس بچه اهمیت دادن هم یور ماجراست... من خودم با۱۲ سال سابقه کاری به خاطربچه م شغلی که دوسش داشتم روگذاشتم کنار فقط خودم بالاسرش باشم خودم تربیتش کنم، تا سن ۵ سالگیش که تقریبا بتونه ازخودش دفاع کنه وبدونه همه چی روباید به من وپدرش اطلاع بده بزارمش مهدوبعدهم مدرسه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقاوقتی من یا دوستی مثل شمامیگیم به تمیزی و خوش پوشی بچه اهمیت میدیم معنیش این نیست بچه مون ۲۴ ...

درسته عزیزم.کاملا درکت میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.