2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 183 پست

ارزش خودتو به خاطر این چیزا پایین نیار تو نباید بهش بگی چیکار کنه چیکار نکنه.بزار خودش هرکار میخواد بکنه،بکنه بزار با جونو دل باشه نه از سر اجبار.یه شاخه گل که با عشق خریده میشه بهتره یا یه انگشتر گرون قیمت که با اجبار و به خاطر از سر بازکنی؟!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
پول جوره ساعت کاریش خیلیه میگه خسته میشم نمیتونم رانندگی کنم ولی اونم باید درکم کنه اخراین هفته شب چ ...

نمیدونم رسم شما چیه ..مگه چی میخوای بگیری،؟ی روز قبلش بره کافیه...مال ما که آجیلو شکلات همین

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا خواستی بگی خدا نکنه و دور از جون؟؟!!!عیب نداره جبران کن براش

😂😂😂 واقعا بعضی وقتی نمیشه خیلی خوب و رمانتیک حرف زد ادم زورش میاد 😁

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
نه دیگ زشته

وای عزیزجون این چه حرفیه.اون به خودش نفرین کرده وبد گفته .اما این حرف وای برمن.اگر اینقد بی اعصابی قبل عروسی رو خودت وادبیاتت کار کن.باز خوبه بیچاره جوابتو یه چی بدتر نداده.دیگه حرمتی نمیمونه.حتما یه جور ماستمالیش کن.خوب نیست تو رو همچین زنی فرض کنه😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
حرف خودش باعث شدازکوره دربرم بخدا

توجیهت اصلا درست نیست

حرفش بد بوده ولی نه در حدی که توهین کنی

میتونستی عصبانی بشی بگی زبونتو گاز بگیر

دور از جون

خدا نکنه

بچه بازی درنیار

یا کلی جواب دیگه

زر زر نکن واقعا حرف زشتیه

خب راه بازاردوره بایداونم باشه تا من هم براش خریدکنم مث اون

نمیتونی براش بگیری خودش نباشه ،،،،سلیقه ت رو قبول نداره؟؟؟؟؟

فکر کن  قراره سوپرایزش کنی ...خرید کن براش ،کادو کن تا از دلش درآری ...

اره واقعا راس میگی... منم دوران عقدم سر کلی از چیزای بیخود عذاب کشیدم...استاتر شاد باشو بفکر چیزای ...

خیلی بدشدمن واون خیلی‌سختی کشیدیم تا بهم رسیدیم احساس میکنم با این حرفم ازچشمش افتادم

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....
😂😂😂 واقعا بعضی وقتی نمیشه خیلی خوب و رمانتیک حرف زد ادم زورش میاد 😁

آره😁😁😁😁اصلا آدم همونقدر رمانتیکش میاد با خشم 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
نمیتونی براش بگیری خودش نباشه ،،،،سلیقه ت رو قبول نداره؟؟؟؟؟ فکر کن  قراره سوپرایزش کنی ...خری ...

بخدا از شب چله ای بیزارشدم سایزش زیاد دستم نیس ریزه میزه س

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....