2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 183 پست

واقعا این کادویی واسه شب یلدا خیلی چیز مزخرفیه، مخصوصا اگه شهرای دور باشن خونواده دختروپسر، مامان پسره باید از یه شهر دیگه بکوبع بیاد یه شهر دیگه واسه یه شب😐😐😐

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
واقعا این کادویی واسه شب یلدا خیلی چیز مزخرفیه، مخصوصا اگه شهرای دور باشن خونواده دختروپسر، مامان پس ...

باورت میشه خانواده عموم ازشاندیز‌برای عروسشون شب چله ای کجا رفتن؟رفتن قزوین

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه خانواده عموم ازشاندیز‌برای عروسشون شب چله ای کجا رفتن؟رفتن قزوین

مث یکی از دوستای من، خونواده پسره شمالن، میخان بیان قم واسه شب یلدا، خو چه کاریه، خود پسره بره وسایلا رو بخره، این چه کاریه آخه، مراسم آنچنانی هم دارن این دوستم، خونواده شوهرشم وضشون معمولیه، این دوستم نمیگه فشارمیاد به شوهرم، یا مثلا بگه مامان بابات نیان گناه دارن، راه طولانیه، گفته ما یه عالمه مهمون داریم، مراسم داریم😐😐😐 باید بیان مامان بابات

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
مث یکی از دوستای من، خونواده پسره شمالن، میخان بیان قم واسه شب یلدا، خو چه کاریه، خود پسره بره وسایل ...

رسمه دیگ لامصب نمیشه کاریش‌کرد

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....