الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو عقد مراقب حرفات باش چون هرچی بگی دیگ زیر ی سقف رفتنی همونا تکرار میشه...البته حرف اونم بد بوده یعنی چی بخاطر ی خرید گفته بمیرم...البته شمام تو فشار نزارش شاید بنده خدا منتظر حقوقشه
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
حالا واقعا یه تیکه پارچه و طلای زورکی ارزششو داشت؟؟ به نظر من وقتی برای یه رسم و رسوم لازم باشه هزار بار یاد آوری و جنگ اعصاب کنی همون بهتر که نداشته باشیش.
خيلي بد بود حرفتون ، ظرافت يه خانوم تو رفتارشه نه چهرش، يه خانوم با نحوه صحبت كردنش و ادبياتي كه بكار ميبره خود واقعيش رو نشون ميده بارها ديدم خانوماي بسيار زيبا و خوش اندام كه بخاطر طرز حرف زدنشون چقدر صمخت جلوه كردن، خيلي مراقب كلماتي كه بكار ميبريد باشيد ، يه خانوم هر چي مؤدب تَر صحبت كنه بيشتر به دل همسر و اطرافيانش ميشينه