2777
2789
عنوان

ی سوال دارم از اونا ک جداشدن

188 بازدید | 17 پست

کلن برام سوال پیش اومدع خیلی وقته 

سوال خبلی مهمی هم نیس ولی خو ذهن من درگیرش شد دیگ

اینکع مثلا زن و شوهرا وقتی جداشدن یا تو پروسع طلاقن یین قراره دیگ کامل ب هم نامحرم بشن مثلا تاحالا شدع ک یاد وقتی ک باهم رابطع داشتید یا ببخشید بدون لباس همو دیدید بیفتید؟؟ 

نمیدونم منظورم چجوری برسونم اینکع تا مثلا هفتع قبلش باهم بودید انگار ت ذهن ادم میاد بعد یهو قرارع کاملا نامحرم شین ی همچین چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا باید دیروزها اشتباه حذف بشه نه مرور بشه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
مثلا اون حس اون کشش جنسیع باعث نمی شد ک دلشون نخاد جدا شن؟

طلاق کلا طول می‌کشه 

اوایل چرا خیلی به هم فکر میکردیم ولی کم کم آدم سرد میشه 

اونو نمی‌دونم ولی من دیگه نمیخوامش 

دو ساله تو پروسه دادگاهیم 

پرورده کوردم❤
ایشالا ک ب خیر و بدون تنش جدایی تموم بشع

فداتشم عزیزم 

ولی در کل این موضوع طبیعیه 

یه زمانی بالاخره اون دو نفر خصوصی ترین اندام همو دیدن خصوصی ترین کار رو با هم انجام دادن تنشونو با هم به اشتراک گذاشتن 

پرورده کوردم❤
چرا مردا بعد طلاق سرشون ب سنگ میخورع عجیبه ن ؟

بس ک احمقن😁 ولی همسرم کلا نمیخواست طلاقم بده .خواسته ی خودم بود . قهرم میکردم می اومد جلو بابام اینا گریه میکرد ک من زنمو دوست دارم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مثلا اون حس اون کشش جنسیع باعث نمی شد ک دلشون نخاد جدا شن؟

نخاد❌

نخواد ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

چرا جدا شدی

دوسش نداشتم ، پارانویید بود ،ب همه چی شک داشت  ،تو ۱۸ سالگی میگفت بیرون لباس رنگی نپوش فقط سورمه ای یا مشکی ،ارایش نکن، میگفت چشت میزنن از دستم میری ها🥺

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️