2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 183 پست
اصلا سر این رسم و رسومات مسخره رابطه تون رو خراب نکنین. 

حرفم خیلی بود خودش هنگ کرد ازین حرفم

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عقد مراقب حرفات باش چون هرچی بگی دیگ زیر ی سقف رفتنی همونا تکرار میشه...البته حرف اونم بد بوده یعنی چی بخاطر ی خرید گفته بمیرم...البته شمام تو فشار نزارش شاید بنده خدا منتظر حقوقشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
تو عقد مراقب حرفات باش چون هرچی بگی دیگ زیر ی سقف رفتنی همونا تکرار میشه...البته حرف اونم بد بوده یع ...

پول جوره ساعت کاریش خیلیه میگه خسته میشم نمیتونم رانندگی کنم ولی اونم باید درکم کنه اخراین هفته شب چله س خیلی دیرشده

حالا واقعا یه تیکه پارچه و طلای زورکی  ارزششو داشت؟؟ به نظر من وقتی برای یه رسم و رسوم لازم باشه هزار بار یاد آوری و جنگ اعصاب کنی همون بهتر که نداشته باشیش. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
بخداخودم پشیمون شدن اخه حرف اونم بدبود

خيلي بد بود حرفتون ، ظرافت يه خانوم تو رفتارشه نه چهرش، يه خانوم با نحوه صحبت كردنش و ادبياتي كه بكار ميبره خود واقعيش رو نشون ميده بارها ديدم خانوماي بسيار زيبا و خوش اندام كه بخاطر طرز حرف زدنشون چقدر صمخت جلوه كردن، خيلي مراقب كلماتي كه بكار ميبريد باشيد ، يه خانوم هر چي مؤدب تَر صحبت كنه بيشتر به دل همسر و اطرافيانش ميشينه

ببخشید از دوران عقد شروع کردی به توهین کردن؟!!!

با ببخشید  و معذرت خواهی اوضاع درست نمیشه

ترک کن این طرزصحبت رو

سر چیزای چرتی مثل این اینطوری اهانت میکنی دعوای واقعی باشی چی میگی

روتون تو روی هم باز میشه و قبحش میریزه

قبل هر حرفی چند ثانیه تامل  کن

خیلی حرف بدی زدی خییییلی من جاش باشم هیچی واسه نمیارم شب یلدا

اوهوم خودم پیشاپیش گفتم اصلا باهات نمیام شب چله نمیخوام بیزارشدم

همه ی این رسما برای اینه که آدمها در کنار هم خوشحال باشن و حالشون خوب باشه.نه اینکه شادیشون رو فدای ...

اره واقعا راس میگی...

منم دوران عقدم سر کلی از چیزای بیخود عذاب کشیدم...استاتر شاد باشو بفکر چیزای پیش پا افتاده و حرف مردم نباش ..

توقعتم با احترام به شوهرت بیان کن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
پول جوره ساعت کاریش خیلیه میگه خسته میشم نمیتونم رانندگی کنم ولی اونم باید درکم کنه اخراین هفته شب چ ...

کجا دیر شده ...ازش پول بگیر بخر. بعد کادو کن بده بهش برات بیاره عزیزم. گذشت هم خوب چیزیه هااااا

ببخشید از دوران عقد شروع کردی به توهین کردن؟!!! با ببخشید  و معذرت خواهی اوضاع درست نمیشه ترک ...

حرف خودش باعث شدازکوره دربرم بخدا

کجا دیر شده ...ازش پول بگیر بخر. بعد کادو کن بده بهش برات بیاره عزیزم. گذشت هم خوب چیزیه هااااا

خب راه بازاردوره بایداونم باشه تا من هم براش خریدکنم مث اون