2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
😂😂😂 واقعا بعضی وقتی نمیشه خیلی خوب و رمانتیک حرف زد ادم زورش میاد 😁

والا منم اون لحظه وسط دعوا  نمیتونستم بگم عزیزم خدا نکنه  درو از جونت 😍قطعا میگفتم چرت نگو 😂

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
بخدا از شب چله ای بیزارشدم سایزش زیاد دستم نیس ریزه میزه س

چرا عزیزم ...قشنگ میتونی اوضاع رو تغییربدی ...مطمئن باش.چاشنیش سیاسته.فکر کن تولدشه میخوای غافلگیرش کنی ...

سخته برات ؟؟؟؟؟

زندگیه،مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدشدمن واون خیلی‌سختی کشیدیم تا بهم رسیدیم احساس میکنم با این حرفم ازچشمش افتادم

عیب نداره ازش عدر بخواه ..و تموم..بزار برا شب چله هرچی میخواست بیاره زورش نکن...دیرم نیست ..۴روز وقته...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
😆استارتر فقط دارم فکر میکنم بنده خدا این حرفو زده ک تو ی کم نازشو بکشی بعد تو بدجور زدی زیر کاسه کو ...

والا من نازکشی بلدنیستم ازاین حرفا خیلی بدم میاد 

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

وای کی میشه این مراسم شب یلدا و عیدی بردن و... برداشته بشه. فقط خرج الکی و اعصاب خوردی.خیلی ها از روی چشم و هم چشمی و رو کم کنی این رسما رو انجام میدن. چقدر اسراف میشه الکی چقدر میوه تزیین میکنی و بعدش همش دور ریخته میشه.

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
خیلی بدشدمن واون خیلی‌سختی کشیدیم تا بهم رسیدیم احساس میکنم با این حرفم ازچشمش افتادم

خب حالا حرص نخور فردا بهش بگو اینقد دلم شکستو شوکه شدم که گفتی میخوام بمیرم که نفهمیدم چی گفتم.بگو من روت حساسم حرف تو باشه قاطی میکنم.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

من کاملا درک میکنم چرا فحش دادی 

البته تایید نمیکنم ولی درک میکنم همسرتم باید بفهمه چه عشقی پشت این واکنش بوده😂😂جدی میگم بخدا

فردا ازش عذرخواهی کن و توضیح بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عیب نداره ازش عدر بخواه ..و تموم..بزار برا شب چله هرچی میخواست بیاره زورش نکن...دیرم نیست ..۴روز وقت ...

دیره همه بردن 

من کاملا درک میکنم چرا فحش دادی  البته تایید نمیکنم ولی درک میکنم همسرتم باید بفهمه چه عشقی پش ...

خیلی دوسش دارم ازین حرفا دلخورمیشم کنترلم ازدست میره

گفتم که میفهمم 

من یه بار همسرم بشوخی گفت پریدم گازش گرفتم با حرص😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

همونکاری که بهت گفتمو بکن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا