2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دوس نداره پیشم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6225 بازدید | 53 پست
ماخونه نداریم یه اتاق داریم فقط😔😖

عزیزم کوچیکیش مهم نیست گرما و صمیمیتش مهمه 

خونه یا اتاق باید خونه امید باشه بهت خوش بگذره راحت باشی 

وقتی همسرت خونست زیاد بهش گیر نده همینم باعث فراری شدنشون میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
امیدوارم که وضع مالیتون بهتر بشه ولی در کل زیاد اصرار نکنید که بمونه خونه یه جورایی زده میشن 

خیلی سعی میکنم حرفی نزنم ولی اینقد تودلم میگم چرا اخه نمخواد پیش من یاشه و کلی فکرای مزخرغ میکنم تا اینقد حرصم میگیره که میترکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم حرفی نزنم ولی اینقد تودلم میگم چرا اخه نمخواد پیش من یاشه و کلی فکرای مزخرغ میکنم تا ...

فک نکن فقط شوهرته خودته اکثر مردا اولش همینن فک میکنن محدود شدن یا واقعا نمیتونن 

بعضی وقتا هم تقصیره زناستانقد گیر میدن طرف دوس نداره بره خونه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عزیزم کوچیکیش مهم نیست گرما و صمیمیتش مهمه  خونه یا اتاق باید خونه امید باشه بهت خوش بگذره راح ...

بخدا اصلا ازاین زنای غر غرو نیستم سر هیچی غر نمیزنم تنها چیزی ک عصبیم میکنه همین کاراشه

فک نکن فقط شوهرته خودته اکثر مردا اولش همینن فک میکنن محدود شدن یا واقعا نمیتونن  بعضی وقتا هم ...

من اصلا اهل گیر دادن و غر زدن نیستم حتی یک درصد تنها مسله ای ک عصبیم میکنه همینه

ما خونه پدر شوهرم با دوتا جاری دیگه زندگی میکنیم😔

منم خونه پدرشوهرمم 

انقد دعوا کردیم سر این رفتن خونه باباش و تنها گذاشتن ولی خودم بیخیال شدم سر خودمو گرم کردم بعدشم دیگه درست شد 

دیگه یه وقتا خودم میگفتم پاشو بریم بیرون پاشو بریم خونه بابات خونه بابام دیگه میگفت ول کن بابا از سرش افتاد 

خب ما ده ماهه ازدواج کردیم نمیدونم چطور وابستگیمو کم کنم اخه بچه ندارم کار خاصی هم ندارم خوشمم نمیاد ...

دقیقا شرایط منو داری.فقط ما یه شهر دیگه هستیم دور از خونواده.شوهرم از سرکار میاد یا سرش تو‌گوشیه یا بیرون.الان چن ساعت من تنها تو اتاق نشستم و اون تو هال با گوشیش.....

خواستم صداش کنم ولی دیدم اینجوری فقط خودم کوچیک میشم.هروقت میرم پیشش یکم بعد جاشو عوض میکنم.🙁🙁😒😒😒😒همش تنهام و مریض بخاطر حاملگی..خسته شدم😢😢😢😢

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
خیلی سعی میکنم حرفی نزنم ولی اینقد تودلم میگم چرا اخه نمخواد پیش من یاشه و کلی فکرای مزخرغ میکنم تا ...

من  پشیمونم  از اصرارهایی که به همسرم میکردم برای اینکه کنار من باشه یا رفت و آمدش رو با خانواده اش کم کنه چون همسرم یه مدت خیلی ساکت شده بود و گوشه گیر تا اینکه خودم تشویقش کردم به رفت و آمد و سر زدن به خانواده اش به خاطر همین دوست ندارم کسی اشتباه منو بکنه شما هم به دوستان و آشنایانتون سر بزنید و یک کم خودتون رو مشعول کنید یا اگه شرایطتون محیاست چه اشکالی داره به بچه دار شدن فکر کنید ببخشید طولانی شد

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
دقیقا شرایط منو داری.فقط ما یه شهر دیگه هستیم.شوهرم از سرکار میاد یا سرش تو‌گوشیه یا بیرون.الان چن س ...

چرا کوچیک بشی 

با نازو ادا بگو عشقم چرا نمیای بخوابی یا بیا پیشم 

امن اصلادرک نمیکنم 

هنوز اوله ازدواجتونه اون صمیمیت عمیق نشده غرور هست هنوز درست میشه

من  پشیمونم  از اصرارهایی که به همسرم میکردم برای اینکه کنار من باشه یا رفت و آمدش رو با خ ...

دقیقا منم پشیمونم از بچگیم بود همش گیر دادم ولی یه جا دیگه ولش کردم و خونه رو اکی کردم درست شد

چرا کوچیک بشی  با نازو ادا بگو عشقم چرا نمیای بخوابی یا بیا پیشم  امن اصلادرک نمیکنم&nbs ...

همیشه من میرم سمتش تقریبا.دیگه ظرفیتم تکمیل شده.حتما گوشیش جذاب تره.

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
دقیقا شرایط منو داری.فقط ما یه شهر دیگه هستیم دور از خونواده.شوهرم از سرکار میاد یا سرش تو‌گوشیه یا ...

عزیزم شرایط شما فرق داره. حامله ای. بچه اونم هست. باید هواتو داشته باشه. وظیفه اشه. پاشو یه اعتراضی کن. اگه زن و بچه نمی خواست بیخود کرد ازدواج کرد