2777
2789

باز قبل که ازدواج کردم خیلی آروم ساکت کم توقع و مثلا از نظر خودم زن خوبی بودم.البته کلا رفتارم اینطوریه که زیاد به مادیات اهمیت نمیدم 

اما اینسری میخوام سلیطه باشه هر رفتار بدی از مرد دیدم قشنگ بنشونمش سر جاش.تو جمع داد زد تو خیابون داد زد منم داد بزنم ببینم بهش 

جواب مادر شوهر جاری خاله شوهر همرو بدم و اصلا عروس ساکتی نباشم سلیطه ای باشک که جرئت نکنن😐😂😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم عین تو باشم ولی متاسفانه اون لحظه اصلا زبونت نمیچرخه جوابشونو بدی بعد که تنها میشی میگی عه کاش فلان چیزو میگفتم و حرص میخوری فقط

آواکادو سایت🥑                                                            

نه به اون شوریه شور نه به این بینمکی خواهرم حده وسط رو نگه دار و با سیاست رفتار کن

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

اون موقع طرفت آدم نبوده 

وگرنه شما همینجوری مودب و متین بمون هر چند ذات خوبته 

انشالا این بار کسی وارد زندگیت میشه که قدرتو میدونه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم میخواستم عین تو باشم ولی متاسفانه اون لحظه اصلا زبونت نمیچرخه جوابشونو بدی بعد که تنها میشی میگی ...

اره منم اون زمان اینطور بودم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولی خب فرصت دوباره بهم داده شده از اول جوری رفتار کنم که براشون عادت بشه و خودمم عادت کنم 

البته من میتونم جواب بدم ها با آرامش جوابشونو میدادم ولی خیلییییی کم توقع بودممممم