2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دوس نداره پیشم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 53 پست
منم دقیقا همینجور بودم فقط باید نشون بدی که وابستگی نداری بهش درست میشه هر چی اویزون باشیم دور می ...

چطور تحمل کنم؟مثلا چکارکنم؟میترسم از خداش باشه خیلی راحته اخه مثلا از ساعت پنج تا ده یازده میره ب بهونه کمک به برادرش

خب حق داره اسیر ما که نیستن من هم اوایل ازدواج اینطوری بودم ولی کم کم وابستگیم رو کم کردم الان از یادآوریش خنده ام میگیره یه وقت هایی که خیلی خونه میمونه خودم میگم برو بیرون یه دوری بزن منم به کارهام برسم

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا همش میخواد بره پیش خانوادش بشینه خب اخرش چی گفت چرا اینجوریه؟

حقو ب من داد

گفتم ی مدته تا میای یا میری بیرون یا میگی بریم بالا میریم باالا همش با اونا حرف میزنی میگی میحندی وقتی هم میگم ن نریم میری تو گوشی

خسته شدم انگار من اینجا اضافم تباشم بهتره تو راحتتری اصن بهم توجه نمیکنی

گفت متاسفم واست با این حرفات

گفتم حقیقت تلخه اره

بعد رومو اونوری کردم خابیدم اومد بوسم کرد 

ولی من باز بهش توجه نکردم

روز بعدشم قیافه گرفتم

بعد بهتره خداروشکر 

حالا اگه دوباره اونجوری نشه 

خب حق داره اسیر ما که نیستن من هم اوایل ازدواج اینطوری بودم ولی کم کم وابستگیم رو کم کردم الان از یا ...

خب ما ده ماهه ازدواج کردیم نمیدونم چطور وابستگیمو کم کنم اخه بچه ندارم کار خاصی هم ندارم خوشمم نمیاد زیاد سرم تو گوشی باشه هیچ سرگرمی ندارم 

خب ما ده ماهه ازدواج کردیم نمیدونم چطور وابستگیمو کم کنم اخه بچه ندارم کار خاصی هم ندارم خوشمم نمیاد ...

چرا کلاس ثبت نام نمیکنید هم سرگرم میشید هم یه هنری یاد میگیرید که در آینده به دردتون میخوره

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

راهش فقط کم محلی

حتی وقتی خونه است هم تو نرو سمتش

فهمیده خیلی وابستش هستی ازت فراری شده

هر چی کمتر تو دسترس باشی اون بیشتر دنبالت می دوه

بیرون برو. دوست پیدا کن. فیلم و سریال. کتاب و مجله. ورزش. کیک درست کن. هزار تا سرگرمی هست

اره دقیقا همش میخواد بره پیش خانوادش بشینه خب اخرش چی گفت چرا اینجوریه؟

خیلی از مردا اینطوری هستن 

سعی کن تو خونه کسل نشه یه حرفی بزن حرفای خاله زنکی واینا نه راجبه چیزهایی که علاقه داره 

خوراکی و میوه اماده بذار اینا همه مقدمه پیش هم نشستن و حرف زدنه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خب حق داره اسیر ما که نیستن من هم اوایل ازدواج اینطوری بودم ولی کم کم وابستگیم رو کم کردم الان از یا ...

دقیقا 

همه زنا اولش همینن 

انگار فک میکنن مردا مثه خودشونن ولی مردا دیرتر وابستگی پیدا میکنن طول میکشه 

چند سال که بگذره برعکس میشه باید التماس کنی پاشو برو یه دوری بزن یه سر به پدر مادرت بزن یا فلان چیزو بخر و بیا 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
توان مالیشو ندارم 

امیدوارم که وضع مالیتون بهتر بشه ولی در کل زیاد اصرار نکنید که بمونه خونه یه جورایی زده میشن 

یعنی از چ ساعتی تا چ ساعتی نیست؟ خب مرده دیگه همش ک نمیتونن ور دل ما زنا باشن میگی دوست داره باهات خوبه خب حتما اهل خونه نشستن نیست داداش منم که مجرده فقط شب واسه خواب میاد اصلا نمیتونه خونه بشینه مردا همینن

چطور تحمل کنم؟مثلا چکارکنم؟میترسم از خداش باشه خیلی راحته اخه مثلا از ساعت پنج تا ده یازده میره ب به ...

من شوهرم همش میرفت بیرون اصلااا دبش نمیخاس خونه باشه 

همش خونه باباش نزدیکم بودیم ۲۴ ساعته میرفت و میومد

منم همش التماس میکردم تورو خدا یزره بشین پیشم

یدیقه بزور می نشست و میرفت.میرفت بیرون همش زنگ اس میدادم‌ زیاد جوابمونمیداد

تااینکه یه روز دیگه ازش بریدم

میرفت بیرون‌ دیگه انقد به خودم فشار میاوردم ک زنگنزنم بهش

دیگه همش خودمو سر گرم میکردم ک نرم طرفش