2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دوس نداره پیشم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6225 بازدید | 53 پست
دقیقا منم پشیمونم از بچگیم بود همش گیر دادم ولی یه جا دیگه ولش کردم و خونه رو اکی کردم درست شد

ای کاش میشد برگشت به اون دوران من خیلی از اشتباهاتم رو تکرار نمیکردم  دلم مهمونی دادن  و شلوغی های اون موقع رو میخواد با همه بریز و بپاشش ولی بنا به شرایطی نمیشه

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش میشد برگشت به اون دوران من خیلی از اشتباهاتم رو تکرار نمیکردم  دلم مهمونی دادن  و ش ...

اره واقعا 

من تجربه های خوبی از اول زندگی ندارم 

سخت گیر بودم کم تحمل بودم 

کارایی کردم که اگه سکوت میکردم خیلی بهتر بود 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اره واقعا  من تجربه های خوبی از اول زندگی ندارم  سخت گیر بودم کم تحمل بودم  کارایی ...

به قول بچه های سایت من  توام یا تو منی دوست خوبم😘😘

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
وقتایی که میاد خونه تحویلش بگیر براش میوه وچایی  واینجورچیزابیار اماآویزونش نشو یه کوچولو احوال ...

یکی دوبار امتحان کردم ولی فایده نداش بعضی وقتا هم از اتاق میرم بیرون ولی دلم نمیاد نرم پیشش دلم تنگ میشه😔

به قول بچه های سایت من  توام یا تو منی دوست خوبم😘😘

نمیدونم والا چند سالته ؟😊😊😊من 24

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
نمیدونم والا چند سالته ؟😊😊😊من 24

من متولد ۶۸ 

نهههه اصلا اهل عز زدن نیستم

ی بار ی نامه بنویس براش نه با حالت گله با ناز و شیطنت بچسبون جلوی درب ک قبل وارد شدن ببینه

من شاهد بودم ک تلوزیون موبایل و ... هیچ کدوم منتظر اومدن شما نبودن فقط ی خانوم کوچولو بود ک از صبح چشمش ب در بود تا شوهر مهربونش از سرکار بیاد

حالا قضاوت با شما حضرت یار 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن