2777
2789
خوب میگم که من به عنوان یک پسر حاضر نمیشم با کسی که بالای ۳۵ سال باشه ازدواج کنم

سگ کی باشی نظر بدی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کم مونده زن ۴۰ ساله به ما بی افته 🤦😂

جوجه اردک زشت تو هنوز به بلوغ نرسیدی ادرارت کف نکرده هنوز 

لازم نکرده بیای تو سایت زنونه حرف بزنی 

پرنسسعلیِ خاله زنک💩

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خدای بعد ۳۵ خوب نیسهر کی میگه از خودش میگهیه میانگینم بگیری دخترا الان تو ۲۴ ازدواج میکنن

اتفاقا بهترین سن ازدواج ۳۰ به بعده 

هرکی میگه کمتر از خودش میگه! 

کمتر از این تو زندگی به هیچ نرسیده یهو خونه شوهر به چه درد میخوره اخه 

به جهت دلداری نمی گم سال قبل همکارم متولد ۶۰ هستن ازدواج کرد با یه اقای تحصیل کرده که ازدواج اولشم بود 

مجرد بالای ۴۰ سال اطرافم زیاد دارم اکثرا شانس خوبی نداشتن که ازدواج نکردن

ازدواج مقوله خیلی گسترده ای داره، از سن بلوغ تا قبل مرگ رو شامل میشه،توی هر سنی نوع نگاه به ازدواج متفاوته و توی هر سنی آدم میتونه کیس مناسب خودشو ببینه و ازدواج کنه.

اینم بگم ازدواج توی سن بالا معمولا ازدواج پخته تری هست و زن و شوهر آرومتر هستن نسبت به ازدواج در سن پایین.

سن ازدواج الان مفهوم جدیدی پیدا کرده دختر ۴۰ ساله الان مثل دختر ۲۵ ساله دهه های گذشته ست و هیچوقت دیر نیست ازدواج.....