2777
2789
اقایون برا رل بودن دختر بالا ۲۰ سالم بیاد پیششون خوششون میاد.بعد برا ازدواج میان زیر ۲۰ سال انتخاب ...

اره خب اونایی که من دارم میبینم تو سن ۳۰ تا ۴۰ هم دارن ازدواج میکنن اونم با چه موردای توپی از مریخ اومدن 

همه چی محدود به اطرافیان خودتون نمیشه فقط 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اره خب اونایی که من دارم میبینم تو سن ۳۰ تا ۴۰ هم دارن ازدواج میکنن اونم با چه موردای توپی از مریخ ا ...

ما هم‌نمیگم نمیشه 

ما میگیم بهترش زیر ۳۰ ساله

پسرا هم دنبال کمتر از سن خودشونن

تو دوران رلی ولی سمت بزرگا میرن ولی نمیگرنش ک😂

همسایه ما الان ۶۰ سالشه ازدواج کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش داخل تلویزیون برنامه عصر خانواده شبکه دو نشون میداد راجع به ازدواج. 

می‌گفتند یه سایت معتبری هست به نام آدم و حوا که خانم ها و آقایون رو به هم معرفی می کنند و به محض تبلیغ در تلویزیون، آمار ثبت نام در این سایت به شدت رفت بالا و مدیر اون سایت رو آورده بودن که می‌گفت اکثر قریب به اتفاق معرفی ها، ازدواج های بسیار موفقی بوده و به ندرت به جدایی رسیده که اونم مشکل از جاهای دیگه و مسائل دیگه ای بوده...... 

مثلاً طرفین، تحقیقات حسابی نکردند یا هم کفو نبودند یا عجله کردند.......... 

به هر صورت همانطور که جامعه ی امروز و سبک زندگی ها تحت تاثیر تکنولوژی و فضای مجازی قرار گرفته، نوع آشنایی و ازدواج ها هم داره تحت تاثیر همین روند قرار می گیره و ارتقاء این نوع فرهنگ سازی به دست همه ی کسانی است که به دنبال یک ازدواج موفق هستند. 

زمانی که شما فقط دو گزینه برای انتخاب دارید، عقلانی است که خودتون رو در فضای موفقیت آمیزتری قرار بدید. 

راجع به سایت اصلی آدم و حوا بد نیست که اطلاعات کسب کنید. 

امروزه نوع آشنا شدن و کجا آشنا شدن، دیگه مهم نیست. 

مهم پیدا کردن شخص هم کفو از همه لحاظ است، به شرطی که تعصب ها و تابوهای توخالی رو کنار بگذارید و خودتون رو در فضای فرهنگ جدید قرار بدید، کما اینکه قبل از شما بسیاری بوده اند که همین کارو کردند و الان راضی هستند. 

معرفی و آشنایی از طریق سایت معتبر آدم و حوا در همان چارچوب های قدیم پیش میره اما به سبک زندگی بروز شده و امروزی. 

ما هم‌نمیگم نمیشه ما میگیم بهترش زیر ۳۰ سالهپسرا هم دنبال کمتر از سن خودشوننتو دوران رلی ولی سمت بزر ...

گلم من اون حرفی که زدم برای ازدواج بود نه رل زدن

اونی که میخواد ازدواج سنتی کنه یا اقایی که کلا فقط دلش میخواد ازدواج کنه بله ترجیحا دنبال زیر ۲۳ سالن

ولی اونایی که ازدواجشون عاشقانست یا ازطریق دوستی ازدواج میکنن فاکتور سن توشون کمرنگه 

جنس عشق اقایون فرق داره وقتی یکبار عمیق عاشق شن نه سن براشون خیلی فاکتور مهمیه نه حتی پول دختر

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

والا افکار تو مشکل دارهعقلانیم نگاه کنی بعد ۳۵ سال بدن افت میکنهزن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟حوصله ...

عزیزم من ۴۱ سالمه حوصلم از خواهر و خواهرزاده خودم که کوچکتر هستن خیلی بیشتر کنار خواهرزادم میشینم ازش کوچکتر دیده میشم😁😁😁😁