2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چقدر تا پنج سال اینا میگی؟ اگه آره که همه برندا همینقدر جوابگو هستن و بعدش چون اینقدر مدلای جدی ...

لپ تاپ های معمولی از سال سوم به عیب و ایراد میفته ولی اپل نه 

من اینجا و جاهای دیگه شنیدم تا ده سال جواب میده 

الان گوشی ایفون هفت هنوز مثل چی داره کار میکنه فقط باتریش مشکل داره نه کند شده نه هیچی فقط اپدیت نمیشه 

لپ تاپ های دیگه رو یه ذره محکم باز و بسته کنی به فنا میره 

مک واقعا تو ایران بدرد نمیخورهکلی از سایت های ایرانیو باز نمیکنه ارور خطر میدهمیشه استفاده کرد اما خ ...

ایسوس رو من راضی نیستم 

خیلی دنبال برندای دیگه بودم که به لطف تحریم ها مدلهای جدید موجود نبود مثلا دل یا اچ پی یا همین مایکروسافت 

پول ده تا مک بوک رو با این دلار باید بدیم برای یه لپ تاپ ساده 

لپ تاپ های معمولی از سال سوم به عیب و ایراد میفته ولی اپل نه من اینجا و جاهای دیگه شنیدم تا ده سال ج ...

نه والا من ایسوس دیدم ده ساله کار کرده آخ نگفته اما اپل زیاد شنیدم باتریش زود ضعیف شده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
ایسوس رو من راضی نیستم خیلی دنبال برندای دیگه بودم که به لطف تحریم ها مدلهای جدید موجود نبود مثلا دل ...

من تا دوسال پیش ایسوس داشتم حدودا 11سال کار میکرد

بازم میشد باهاش کار کرد من خودم نخواستمش

سونی هم داششتم 15 سال کار کرد هنوزم دارمش😂

مایکروسافت عالیه واقعا مک هم خارج ایران و برای برنامه ها و سایت های غیر ایرانی خوبه

نه والا من ایسوس دیدم ده ساله کار کرده آخ نگفته اما اپل زیاد شنیدم باتریش زود ضعیف شده

من دوبار هست ایسوس میخرم به نظرم زود افت میکنه 

حالا جدیدرو پارسال خریدم ببینم کی به عیب و ایراد می افته خیلی دارم باهاش کجدار مریز رفتار میکنم 

من تا دوسال پیش ایسوس داشتم حدودا 11سال کار میکردبازم میشد باهاش کار کرد من خودم نخواستمشسونی هم داش ...

اخه من خیلی کار میکشم از لپ تاپ روزی حداقل دوازده ساعت 

واسه همین زود به مشکل میخوره 

تازه استادام که زودترم باید عوض کنن بسکه کار میکشن 

من دوبار هست ایسوس میخرم به نظرم زود افت میکنه حالا جدیدرو پارسال خریدم ببینم کی به عیب و ایراد می ا ...

البته قطعا بستگی داره چطور استفاده کنین اگر هرچیزی رو بد استفاده کنین بهترین جنسم باشه خراب میشه و اینکه متناسب با نیازتون باید خرید کنین نه اینکه لپ تاپی که بدرد کارتون نمیخره بخرین و بگین لپ تاپ بدرد نمیخورد

اخه من خیلی کار میکشم از لپ تاپ روزی حداقل دوازده ساعت واسه همین زود به مشکل میخوره تازه استادام که ...

خب دیگه پس نگین ایسوس بدرد نمیخوره شما باید همون ایسوس هم مدل های خیلی بالاش که درحد اپل هست بگیرین