2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته که ۴۰ انقدر برات بزرگ به حساب میاد بچه جون ؟😂بیشتر کشور های دنیا تازه بعد از ۳۵ سالگ ...

خدای بعد ۳۵ خوب نیس

هر کی میگه از خودش میگه

یه میانگینم بگیری دخترا الان تو ۲۴ ازدواج میکنن

کشورهای دیگه ؟ مردها معمولا سن ۳۰ به پایین برا ازدواج انتخاب میکنن

بستگی به سن خود مرد داره 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خواهر شوهر من متولد ۶۳

دیگه اصلا خواستگار نداره

هر کی هم میاد زن طلاق داده یا زنش فوت شده رنجشونم همه بالای ۵۰ سال

الان افسرده شده طفلی خیلی دوست داشت ازدواج کنه

همش هم تقصیر مادرشه نذاشت این بجه ازدواج کنه هی میگفت دستت بره تو جیبت محتاج مرد نباشی ولی در اصل میخواست بمونه کلفت خودش بشه

۲۵ سالگیش انقد خواستگار داشت چون خیلی خوشگل بود حتی یه پسره بخاطر از آلمان اومد ایران

کشورهای دیگه ؟ مردها معمولا سن ۳۰ به پایین برا ازدواج انتخاب میکنن

کی میگه تو غاری که شما زندگی میکنید شاید اینجوری باشه

ولی طرف ما که مردم تحصیلکرده و عاقلن تفاوت سنی زن و مرد نهایت ۴_۵ساله 

در ضمن برای من اگر خواستگاری بیاد که ۱۰ سال بزرگتر باشه بابام  با لگد پرتش میکنه بیرون! مرد مریض به چه درد میخوره

خیلی از افراد هم خود خواسته مجرد هستن همه عقده ازدواج ندارن 

خدای بعد ۳۵ خوب نیسهر کی میگه از خودش میگهیه میانگینم بگیری دخترا الان تو ۲۴ ازدواج میکنن

درسته واقعیت زندگی با حرفهای خیلی از دوستان متفاوته....زن بعد ۳۵ خیلی بدنش افت میکنه هر قدرم ظاهرش رو خوب حفظ کنه از درون خودش میدونه اون ادم سابق نیست