2777
2789

من میخواستم بخونم واسه فوق لیسانس ولی نذاشت ،الان دختر خالم رفته تهران میخونه واسه فوق لیسانس ،میخواستم برم دانشگاه یه شهر دیگه نذاشت الان یکی دیگه از دختر خاله هام دانشگاه اصفهان قبول شده خالم راحت گذاشت بره اصفهان خوابگاهی بشه ،اون یکی روزی چند ساعت میره کلاس های تفریحی و مامانش میگه برو 

ولی من یه کلاس اسم نوشتم مامانم زهره مارم کرده هرروز میگه نمیخواد بری کی کارا خونه رو بکنه؟بری کلاس چیکار ؟بری بیرون‌چیکار؟با دیگران حرف بزنی چیکار 

امشب جلو همه گفتم ببین چقدر پشت دختراشون هستن ببین چقدر به دختراشون اعتماد بنفس و عزت نفس میدن ولی تو منو مثل یه بچه پنج ساله میدونی که هیچ قدرت فکر و اختیاری نداره تمام اعتماد بنفس و عزت نفسمو نابود کردی نمیتونم از پس خودم بربیام داداشام دخالت کردن و گفتن اتفاقا مامان به فکرت بوده گفتم اینکه نذاره از خونه بیرون برم و یه دختره افسرده بدون هیچ قدرت تکلمی شدم یعنی به فکرم بوده؟طلبکار شدن گفتن آره از خداتم باشه گفتم باشه

الانم مامانم گفت پاشو گمشو تو اتاقت اومدم تو اتاقم ولی پشیمون نیستم خسته شدم از بس حسرت خوردم باز خوبه حرفامو زدم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که زدی مادرت مادر خوبی نیست مادرت میتونه برای خودش تصمیم بگیره نه شما و آینده تحصیلی یا تفریحات ...

من هرکار خواستم بکنم گفت نه بعد یکی دیگه تو فامیل عین همون کاری که من میخواستم بکنم و میکرد کلی تشویقش میکرد و به من می‌گفت یاد بگیر اونا رو میزد تو سرم

بال های من و قیچی میکرد و پریدن بقیه رو میزد تو سرم هنوزم همینطوره اصلا عوض نشده 

نمیدونم شایدم تقصیر خودمه که محکم و مصمم سر حرفم واینستادم و اینجوری شد

بالاخره یروز باید این حرفا رو میزدی یا دیگ فوران کنی و دووم نیاری

خیلی دلم پر بود اینا رو که گفتم یکم آروم شدم من که هیچی نشدم لاقل بزار حرف تو دلم نمونه

منم وقتی خونه بابام بودم از یک سنی بع بعد دیگه همو نمیفهمیدیم

برا همینه همه دخترا آرزوی ازدواج میکنن و خودشونو بدبخت میکنن

منم هر چی گفتم نفهمید

منم متوجه نمیشه بازم حرف ،حرفه خودشه ولی وقتی دختر خاله هامو میبینم از شدت حسرت بغض میکنم نمیدونم چرا همه میتونن به هرچیزی میخوان دست پیدا کنن به جز من 

وقتی مادراشون رو میبینم که چطوری پشتشون هستن کلی گریه میکنم

افرین عزیزم مامان شما ذهنیت قدیمی داره دقیقا خواهر منم از یه همچین چیزی مثل تو ساخته الانم من مثل تو ...

درکت میکنم ما هیچوقت تو زندگی موفق نمیشیم چون مادرامون بهمون قدرت انتخاب ندادن که اعتماد بنفس و عزت نفس بگیریم