الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب مشکل از فرهنگ شهرتونه به همه جا تعمیم نده خودتم سعی کن یکم بروز کنی تفکرات دوران قاجاریتو ارتقا بده برای نسل جوون زشته ادم فکر میکنه برگشته به پنجاه سال پیش یه حرفایی اینجا میخونه
من ۳۳ مجردم دوست دارم ازدواج کنم نه به هر قیمتی همکار مجرد بالای ۴۰ هم زیاد دارم ،، اکثرشون حسرت ازد ...
هیچکسسس راضی نیس اونی هم که راضیه بیشتر قانع هس به وضعیتش چه متاهل چه مجرد..ولی به نظرم اگر آدم اهمیت ندادن به حرف مردم هستی و هدف داری برو دنبال هدفت..شوهر من از اونایی بود که هر کس بهم میرسیذ میگف خوش به حالت..کلی آنالیزش کردم الان میفهمم چقدر داشته و بهم نگفته..به روش هم میارم میگه ن اینطور نیست😑😑خانواده شوهر هم که داستااانی جدااا دارن
من مادر شدن رو از همسر بودن بیشتر دوست دارم بخاطر مادر شدن ازدواجو دوست دارم بچه هم بابا میخواد پس پیش زمینه اش ازدواجه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است