2777
2789
اتفاقا بهترین سن ازدواج ۳۰ به بعده هرکی میگه کمتر از خودش میگه! کمتر از این تو زندگی به هیچ نرسیده ی ...

ممکنه یکی تو ۵۰ سالگیم ازدواج کنه احساُ خوشبختی کنه.

من کلی میگم ازدوج زیر ۳۰ سال بهتره چه بسا تو جامعه هم ببینی زیر ۳۰ ساله و حتی ژیر ۲۵

من شخصا دوس دارم تو اوج جوانیم  ازدواج کنم

تا اینگه به ۴۰ سال نزدیک بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میشناسم ۷۰  سالشه

این کلا از بچگی میگفته نمیخوام ازدواج کنم و از تنهایی لذت میبرم و میبره واقعا از تنها نبودن متنفر بود

منم مثل اون شدم خیلیا میگن ژنتیکیه

الان میگه بهترین کار عمرم مجرد بودن بود

و واقعا راست میگه کلا عقایدش خاصه ب منم رسیده😂🥰 ولی ب نظرم کسی اون عقایدو نداشته باشه باید ازدواج کنه

عقایدم تاپیک اخرمه تا حدودیش(شاید ۲۰ درصدش)

والا من اجازه ندادم فقط واکنش نشون ندادم الان ک عقد کردم میگن باید زود بچه بیاری سنت بالاس

میدونی ازدواج سن بالا هیچ جا اندازه باردار شدن و بزرگ کردن بچه خودش رو نشون نمیده شما ک هنوز وقت داری ولی ازدواج ۳۰ به بالا یعنی بارداری ۳۰ به بالا و بزرگ کردن بچه توی سن بالاتر ک خیلی سختتره

والا من اجازه ندادم فقط واکنش نشون ندادم الان ک عقد کردم میگن باید زود بچه بیاری سنت بالاس

مردم بدی داریم همشون علیه زنان هستن 

یبار فقط واکنش نشون بدی مستقیم بهشون بگی ربط نداره دیگ نمیگن به منی که ۱۸ سالگی گفتن انشالله عروسیت توی جمع با اخم برگشتم جوابش دادم که از دعای چرت نکنید لطفا دیگ هیچی نمیگن الان 

یکی میشناسم ۷۰ سالشهاین کلا از بچگی میگفته نمیخوام ازدواج کنم و از تنهایی لذت میبرم و میبره واقعا ا ...

بببین تمام اونچه توی پست اخرت بود فقط فقط بستگی داره با چه کسی ازدواج کنی...ادم خوبی انتخاب کن ۹۰ درصدش نیست توی ازدواج و بجاش اپشنهای بهتری میاد

خیلی بده که اینجوری تو مسائل شخصی آدم دخالت میکنن 

ای کاش اینو یاد بگیرن 

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️                                                    

بببین تمام اونچه توی پست اخرت بود فقط فقط بستگی داره با چه کسی ازدواج کنی...ادم خوبی انتخاب کن ۹۰ در ...

انتخاب ادم درست تو ازدواج درسته خوبه ولی کلا انتخاب ازدواج کردن انتخاب غلطیه از چاله میفتی تو چاه فقط حالا ادم خوب چالش ۲۰ متره ادم بد ۱۰۰ متر

هیچی سرجاش نیست ،به خاطر همین دخترا مجرد می مونن 

پسرا خیلی پرتوقع شدن 

همکار همسرم ،بالای چهل هست ،ولی دنبال دختر زیر ۳۰ سال می گرده ،هیچی هم از خودش نداره ،نهایت یک ماشین و حقوق چندرغاز 

ولی دنبال دخترای شاغل ،و جوون تر از خودش هست 

جدیدا خواستگاری دختره ۲۴ ساله رفته، جواب هم گرفته

یا باز خانمی سراغ دارم که ایشون بالای ۴۰ هستن ،ولی خواستگار سن بالا راه نمیده ،(طرف به خودش خییلی می رسه )انتظار یک پسر جوان داره 

در کل تنهایی برای هیچ کس نمی تونه تا آخر عمر جذاب باشه 

ولی انتخاب ها صحیح نیست ،

چرا یک مرد ۴۲ ساله باید با یک دختر ۲۴ ساله ازدواج کنه ؟

چرا اصلا اون دختر ۲۴ ساله  به همچین موردی فکر می کنه ؟

😐🤷🏻‍♀️
انتخاب ادم درست تو ازدواج درسته خوبه ولی کلا انتخاب ازدواج کردن انتخاب غلطیه از چاله میفتی تو چاه فق ...

نه منم مجرد بودم دقیقا افکار شما رو داشتم....الان ک چند سال ازدواج کردم میدونم یار خوب تمام ماجراست....خودت رو از ازدواج خوب محروم نکن ک بعدا پشیمون میشی مخصوصا سن ۴۰ به بالا

یکی میشناسم ۷۰ سالشهاین کلا از بچگی میگفته نمیخوام ازدواج کنم و از تنهایی لذت میبرم و میبره واقعا ا ...

اون پستا از دید خودته

من میتونم هزار تا عکس بفرسم که لذت متاهل ّبودن نشون بده.

ازدواج درست

چقدر قشنگ منم همین قصد دارم چون مردم خوب وجود نداره منم واقعا نمیخوام. وقت و انرژیم برای مرد غریبه هدر کنم