2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
رو حرف پدرت حرف نزن بنظرم کار درستیه چون الان واقعا ازدواج ریسکهبعدشم پسری کواقعا بخوادت دونگ ک هیچی ...

پسری که چنین کاری بکنه احمقه چه ربطی به عشق و خواستن داره اون پسر چطور میتونه اعتماد کنه اموالش رو بزنه به نام کسی که دوسش داره و هنوز نمیدونه ده سال دیگه طرف چیکارا بکنه اونم توی این دکره که آمار طلاق شدیدا بالاست و خونه خریدنم توی این اوضاع اقتصادی یه آرزوی دست نیافتنی شده یکم منطقی حرف بزنید کسی که بالغه از این کارای احمقانه نمیکنه اینکه اگه عاشق باشه و فلان همش افسانس اونم تو این دوره تصمیم زندگیه زندگی هم بر اساس منطق باید پایه گذاری بشه نه احساس که اگر بخوادت فلان میکنه و بهمان پیکنه خیلیا با هپین افکار زندگیشونو نابود کردن درضمن ۲۵۰ تا سکه هم چیز کمی نیست که طرف علاوه بر اون یه خونه هم که تمام سرمایشه بزنه به نام طرف

تو خودتم بودی اگر بلوغ کافی داشتی این کارو نمیکردی پس شعار نده

کاش میشد بشی🖤💔
ربطی به وکیل بودن یا مهندس بودن و دکتر بودن ندارهاین خانوم خودش باید طرفش رو بشناسهوکیلا خوب نیستن ا ...

مگه من گفتم خیانت، مگه الان بحث خیانته، خیلی چیزا تجربه هست، مگه مشکل زن ها با مردا فقط خیانته؟ چرا اینقدر گستره فکریتون محدوده؟ میتونم سنتون رو بپرسم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا تو خصوصی به خودم بگو، واقعا برام مهمه

اوکی درخوات بده بهت می گم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یعنی میخواد سکه هم مهر نکنه!؟ بالاخره زنش پزشکه و داره درامد میبره تو خونه. حداقلش اینه که خرجهای خو ...

سکه رو مهر میکنه ولی خونه نمیده 

خانم شغلش هرچی که می خواد باشه اون وکیله اینقدر دیوونه نیست که بیاد ۳ دنگش بزنه به نام زنش .

هیچ مردی قبول نمی کنه مگر این عقلش کم باشه .......

زاتا مهریه سنگینه الان چه برسع به خونه

چون اصولا کسی که وکیله دو تا رو میتونه داشته باشه. اون روی دیگش چندان چیز جالبی نیست.

اگه میخواد دوتا داشته باشه، خب ازدواج نکنه و ده تا ده تا داشته باشه، پس چرا میخواد تعهد بده به من؟

منم دانشجو وکالت ولی خدایی وکیلا ادمای بدی نیستن نترسید از ما😁😂

در هر شغلی خوب و بد هست اما یک عده دوست دارند برخی شغل ها رو سیاه نمایی کنند

Tunnel Vision                                                                 

آقاااا این همه سو‌ظن نسبت به وکلا برای چیه😂🤣حس بدی پیدا کردم به خودم

خانوما اینطوری نیست، وکلای مرد منظورمون بود.

مثل اینکه قانون حبه کردن هستمرد ثابت کنه صرفا اینا رو هدیه داده و پولی رد ‌و بدل نشده، میتونه پسشون ...

چجوری میخواد ثابت کنه ؟

بزنه به نامت تموم شد دیگه نمی تونه پس بگیره

بر فرض مثال اونی که تو میگی باشه پس اون موقع می خوای چیکار زد به نامت؟

سکه رو مهر میکنه ولی خونه نمیده خانم شغلش هرچی که می خواد باشه اون وکیله اینقدر دیوونه نیست که بیاد ...

پس همسر باید حق پاسپورت، حق کار، حق طلاق و حضانت بچه رو بگیره که با مرد حین قرارداد عقد مساوی بشه. 

اگه میخواد دوتا داشته باشه، خب ازدواج نکنه و ده تا ده تا داشته باشه، پس چرا میخواد تعهد بده به من؟

چرا کامنتو درست نمیخونی؟ میگم دو تا رو داره یعنی دو تا جنبه داره، یعنی دو تا بعد داره، یعنی دو تا وجه داره یعنی دو تا رویکرد داره😐یکی وکیل خوب یکی یه چیز دیگه

مگه من گفتم خیانت، مگه الان بحث خیانته، خیلی چیزا تجربه هست، مگه مشکل زن ها با مردا فقط خیانته؟ چرا ...

من بدترینش رو گفتم ، شک رو تو دل این بنده خدا نندازین ربطی به شغل نداره .

من ۲۰ سالمه 

پس همسر باید حق پاسپورت، حق کار، حق طلاق و حضانت بچه رو بگیره که با مرد حین قرارداد عقد مساوی بشه.

عزیزم شما درست میگی 

ولی مردا قبول نمیکنن 

این حقی که شما میگی رو زمانی میده که مهریه نداشته باشی 

مهریه ام نداشته باشی فوری طلاقت میدن 

مرد جماعت از من و شما خیلی زرنگ تره