2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 546428 بازدید | 13176 پست

یه تجربه ام اینجا به اشتراک می ذارم شاید به درد دوستان بخوره

من روز اول یه شلوار معمولی بدون شورت به دخترم پوشوندم وقتی پوپو کرد ریخت رو فرش

دوستم گفت شورت بپوشون از شورت هایی زیر پیراهن های تابستونی اش می پوشوندم

امروز به گفته دوستم عمل کردم پوپو تو شورتش بود دیگه زمین نریخت

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

گفتم از حالت مینیمال کمی فاصله گرفتم:

هفته پیش سبزی آش گرفتم

امروزم هم اسفناج گرفتم برای بورانی

هم دو کیلو سبزی کوکو

البته که نیازه واستفاده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اومدم گزارش بدم خیلی کلافه هستم

متاسفانه مادر همسرم به رحمت خدا رفتن،خوب قبلا گفتم ما ساکن شمال کشوریم،تو این یک هفته گذشته خیلی چالش داشتیم،هر روز مراسم بود و ما گاهی مجبور بودیم دوبار هر کدوممون لباس عوض کنیم حالا اینجا لباس اصلا خشک نمیشه

یه مورد دیگه هم اینکه لباس‌های مشکیمون خیلی دمده شده

امروز برای خودم یه کفش و یه کت و شلوار جدید و یه کت و سارافون خیلی شیک خریدم،ولی دخترم هم حسابی نیاز به خرید لباس مشکی داره،شلوار هم میخواد،مراسم ها تموم شده ولی خواهر و برادرها و دایی های همسرم دارن پشت سر هم دعوت میکنن و ما باید لباس مشکی بخریم،برای مراسم چهلم هم اگر هوا سرد باشه باید یه پالتو مشکی بخرم،اصلا پالتو مشکی ندارم،از طرفی هنوز بعد از جراحی انرژی خودمو به دست نیاوردم گشتن و خرید کردن برام خیلی سخته خیلی اعصابم خورده

خروجی هم ۶ تا شومیز و یه کت که شومیزها کاملا نو هستن به دلیل تغییر سایز دیگه مناسب نیستن کت هم که دیگه مد نیست البته خیلی هم پوشیدمش،یه لباس زیر بالا تنه که کاملا سالمه ولی نمیدونم چرا بوی خاصی گرفته و با هرچی میشورم بوش از بین نمیره،انگار بوی یه عطر خیلی تند میده،قبلا اینطوری نبودنمیدونم چطور بو رو از بین ببرم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اوه😁 اسمشو نمیدونستم منم این کارو میکنم خیلی اوقات ناراحتیم اینجوری کامل از بین میره نوشتن شگفت انگ ...

بله عالیه مخصوصا بعدش که اون نوشته ها رو می‌ریزیم میره ادم خیلی سبک میشه😍😁

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام اومدم گزارش بدم خیلی کلافه هستممتاسفانه مادر همسرم به رحمت خدا رفتن،خوب قبلا گفتم ما ساکن شمال ...

روحشون شاد عزیزم انشاءالله دیگه غم نبینید🖤 به نظرم پالتو مشکی زیادم واجب نیست و اگه رنگی بود هم عیب نداره بازم هر طور صلاح میدونید 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وقتتون بخیر خانمهای گل💖🍁🍂الان که دیگه پاییز اومده، من لباسهای خنک بچه ها رو که تقریبا ۶ ماه تنشون ...

مامان منم ميگه كه تو چه فلان كار رو انجام بدى و چه انجام ندى از مثلا ٢٠ سال عبور ميكنى و ٣٠ سالگى ات ميرسه، پس اون كار رو انجام بده 

يه جا هم خوندم معمولا آدما از كارايى كه انجام نميدن پشيمون ميشن، تا كارايى كه انجام ميدن

(فك كنم صحبت هاى هيدوا جون رو فقط يجور ديگه گفتم)

از لحاظ مالى كه يكم مديريت كنيد جور ميشه، چون چه بخوايد چه نخوايد پوله خرج ميشه، منم بعضى وقتا ميخوام تو طاقچه كتاب بخرم ميگم اووووووو شصصصصصت تومن :|  بعد همون لحظه به خودم ميگم بااابااا مسلمون تا سر كوچه بخواى ماشين بگيرى ٨٠ تومن بايد بدى :| 

از لحاظ وقت، اتفاقا وقتاييكه كار زياده به همه كار ميرسيد، ينى چون مجبوريد برنامه ريزى كنيد، همه كار ميكنيد 

در نهايت ممكنه همه اينها فقط از نظر من صحت داشته باشه و درست نباشن

اميدوارم بهترين كار ممكن رو انجام بديد 🪴

بچه ها من خروجى زيادى نداشتم تو اين روزا

فقط ٣ تا تعميرات و تبديلات خياطى داشتم كه واقعا به جز واژه ى "رو مخ" كلمه اى رو شايسته اونها نميدونم و يكسرى نخ ها مصرف شد

جالبه ٣ تا تعميرى ديگه مونده! 

یه تجربه ام اینجا به اشتراک می ذارم شاید به درد دوستان بخورهمن روز اول یه شلوار معمولی بدون شورت به ...

اخه ‌ی بچه رو توی دوران آموزشی با شلوار خالی میگردونه تو خونه که شما تجربتو میگی عزیزمن🙈

چشم به راه...
سلام اومدم گزارش بدم خیلی کلافه هستممتاسفانه مادر همسرم به رحمت خدا رفتن،خوب قبلا گفتم ما ساکن شمال ...

بزار توی نایلون فریزر یه مقداری وانیل بپاش روش گره بزن سر نایلون

چند روز بمونه بوش میره

بزار توی نایلون فریزر یه مقداری وانیل بپاش روش گره بزن سر نایلونچند روز بمونه بوش میره

مرسی امتحان میکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خدارحمتشون کنه عزیزم 

در مورد ورودی های فعلی خودتو اذیت نکن 

بالاخره لازمه و باید بگیرید 

منم تو این موقعیت قرار گرفتم 

گاهی اصلا وقت لباس شستن پیدا نمیکنی 

دوستتون دارم 💕

اخه ‌ی بچه رو توی دوران آموزشی با شلوار خالی میگردونه تو خونه که شما تجربتو میگی عزیزمن🙈

چه اشکال داره که من یه اشتباه ساده ام گفتم

همه ما که در همه چیز آگاه وعالی نیستیم.

هممون یه اشتباهات خنده داری داریم نداریم؟

واینکه من تو دوماه گذشته تو این صفحه نوشتم که این روزا حال روحی ام خوب نیست شما چه می دونی از مشغله من

که انقدر ذهنم درگیره که عقلم به این مسئله قد نداد

واینکه من یه مامان اولی ام.

اشتباه کردن حق من 

حتی اگه اون اشتباه ساده لوحانه باشه