2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 146 پست
این چه ربطی به تاپیک من داشت تاپیک راجع قیافه دخترا بود نه واقعیت نشون دادن

خمنظورم اینه اونایی که بخاطر قیافه رفتارشون عوض میشه ، یک پلنگ میبینن سریع خودشون رو می‌بازن و به اصلاح خیلی به صورت میچسن اتفاقا خوبه که اینطورین . اینکه میگید همچی شده قیافه و ناراحتید بخاطرش در واقع خوش شانسی شما بوده که آدمای اطرافتون که  اینطوری به اصلاح هول بودن اینطوری لو رفتن . متوجه منظورم میشی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درست

ولی الان مثلا مورد پسند شدن توسط انسان ظاهربین دقیقا یه چه درد می‌خوره خب

البته همه زیبایی دوست دارنا ولی این نکته هست که قیافه دست خود ادم نیست

من خودم قبلا ظاهربین بودم و کمی به خودم مغرور...عوض شدم و این خصلت ظاهربین نبودنم چون خودم بدستش آوردم از محدود افتخاراتمه..

و اینکه من معتقدم زیبایی باید خدادادی باشه اونوقت نعمته ولی فقط نعمته ها نه مایه فخر/:

هر کی یه قیافه داره واقعا..دنیا با تفاوتاش قشنگه کاش یکمم میپذیرفتیم 

حداقل قدیما زیبایی واقعی بود

به شخصه ترجیح میدم ماسک بزنم یا اصن نرم بیرون تا به چشم یه پسر مسخره نیام ولی خودم خوشگل باشم چون بالاخره زیبایی رو دوست دارن همه دیگه..

ما دخترا این حس به هم داریم پسرا اینطور نیستن اون استاد مرد ک هول باشه اینطور نیست صاب کاری ک مرد با ...

اولش ممکنه خیلی به دلشون بشینه ولی بعد یه مدت زندگی مطمئن باش قابل تحمل نیست براشون

آخه کسی که اخلاق نداره شخصیت نداره زیباییشم عملیه به نظرت میشه تحملش کرد؟

ولی اخلاق مهمه

اون در و دافایی که به خودشون میذسن به ذره رو روانشون کار کنن عالی میشه

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

بخواطر پول و قیافه امار طلاق رفتع بالا؟چرا؟

چون فقط یه معیار رو درنظر میگیرن مخصوصا پول رو بعد میرن تو زندگی میبینن نمیتونن باهم زندگی کنن.کسی هم که فقط قیافه رو درنظر بگیره مطمئن باش نهایت ۴ سال وفادار بمونه چون دست بالا دست بسیاره

پسری که عمرشو بزاره برا همچین آدمی واقعا احمقه😂

میذارن دیگه یه روز باغ بودیم بعد نصف باغمون فروختیم به یکی دیگ

طرف اشناهاش اورده بود دخترع ابروهاش موکت پنج سیسی ژل لب اصلا یه وضعی حالا شوهرش انقد هواش داشت

عاشقم❤️

نه اتفاقا اون پلنگارو برای خوشگذرونیای موقتی میخوان

من کسی که باهاشم یه شخصیت معروفم هست اما هروقت میگم برم لبمو ژل بزنم یا عمل کنم بشدت مخالفه و میگه نچرال دوسدارم

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...