2777
2789
عنوان

پدرشوهرم به شوهرم گفت ماشین نده به زنت

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینکارو کردم والانم قهرم

خوب کردی تا دیگ ماشین دستشون تده این پدر شوهر خیلی پرووووو

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
البته رانندگی بد هم واقعا ماشینو خراب میکنه

من رانندگیم بد نیست ۱۰ساله که رانندم قبل ازدواج خودم ماشین داشتم که فروختم پدرشوهرمم چون ندیده باور نمیکنه فکر میکنه من هیچی بلد نیستم تازه اومدم که با ماشین شوهرم رانندگی یاد بگیرم

البته اصلا اگه بلدم نبودم به اون‌مرتیکه ربطی نداشت 

من رانندگیم بد نیست ۱۰ساله که رانندم قبل ازدواج خودم ماشین داشتم که فروختم پدرشوهرمم چون ندیده باور ...

مرتیکه خرفت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بابای منم دقیقا مثل پدر شوهرته ولی خب جلو روی رنداداشم نمیگه مثلا گفته بود چرا واسه زنت گوشی ۱۰۰ میلیونی خریدی پرو میشه 

ولی خب قسمت خوب و مهمش اینه که ذره ای داداشم واسه حرف بابام تره خورد نمیکنه و براش مهم نیست

خودت باید محترمانه جوابشونو میدادی

در خصوص تمرین

من بودم اجازه نمیدادم

مگ ماشین هردوتون نیس؟

برادرشوهر منم چند سال پیش میخواست رانندگ ییاد بگیره

مدام غیر مستقیم و مستقیم ب شوهر من میگفت

با تو میریم تمرین بعد از گرفتن گواهینامه

با اینکه باابش ماشین شاسی. بلند داره و اون یکی داداش مجردشم ماشین داره

گیر داده بود ب ما

منم اب. پاکیو ریختم 

گفتم ماشین ما تازه بدستمون رسیده خود منم والا با داشتن گواهینامه شوهرم نداده تمرین کنم باهاش ب شما ک عمرا بده،خورد تو ذوقش و خفه شد

ییارم کلا میخواست ماشین مارو بگیره واس خودش و قضیه این بود ک هم ما هم اونا قرعه کشی برنده شده بودیم ماشین ما مدلش بالاتر از مال اونا بود(مال مادرشون) و برادرشوهرم واسه ما تور پهن کرده بود و فک میکرد ما ماشینمونو ک بیاد با مال اونا عوض میکنیم و اقا دلش نمیخواسته پراید سوار شه عارش میومده

یبار گفت بیایید ماشینا عوض 

من گفتم ما زیر کلی قسط رفتیم و سختی میکشیم و از اول تصمیم گرفتیم نمیشه، بازم بهش برخورد ولی خفه شد

و اینجوری بود ک دیگ سالی یکبارهمو میبینیم،مجرده و الان 7ماهه بچه داداشش ک تازه دنیا اومده رو نیومده سر بزنه

ب کیف و کتابم ک قهره