2777
2789

خودش ماشین داره یه ماشین دیگهم واسه دخترش گرفته

اون شب زنش با ماشین خودش بیرون بود دخترشم بایه ماشین دیگه خودشم بااسنپ از بیرون برگشت

گفت من عذاب وجدان میگیرم زن وبچم ماسین زیرپاشون نباشه خودم بخوام سوار بشم...

از من پرسید رانندگی نمیکنی؟گفتم چرا ماشین شوهرمو سوار میشم هرموقع جایی کار داشته باشم میرم میام

رو کرد به دخترش گفت بابا تا مجردی رانندگی فول شو تازه شوهر کردی یادت نیفته ماشین سوارشی...

به شوهرمم گفت تو ماشینت تازه خراب بوده چرا میدی دست زنت خودت سوار شو اون بلد نیس خرابش کنه بی ماشین میمونی شوهرمم گفت ماشین جفتمونه چه فرقی داره...

حالا امروز اومدم دم درخونمون ماشین مارو گرفته برده که برادرشوهرم باهاش رانندگی تمرین کنه

شوهرمم ماشین داده😑

خیلی ناراحتم خیلیی

حق داری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میریدم ب شوهرم ک چراماشین داده میریدم پررشوهرمم ک چرا گفتی ماشین نده؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

پدرشوهر❌ یزید✅   🤣🤣🤣🤣

اهمیت نده

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

های پدر شوهرام آدم شدن تیکه میکه میندازن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

حق داری ،وقتی اینو‌گفت که به زنت ماشین نده تو‌هم باید میگفتی فعلا شما ماشین نداری با اسنپ اومدی ماشی ...

انقدر پرروعه که اینوهم میگفتم بدتر یچی میگفت بهم متنفرم ازهمشون