2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 547234 بازدید | 13187 پست
خروجیدو تا ظرف برا مامانم بود آوردم براشوننصف بسته ماکارونی سبوس دار که دوست نداشتیم آوردم خونه ماما ...

اگر ماکارونی سبوس دار دوست ندارین با ماکارونی معمولی ترکیبی بپزید، بیشترش هم معمولی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتتون بخیر خانمهای گل💖🍁🍂

الان که دیگه پاییز اومده، من لباسهای خنک بچه ها رو که تقریبا ۶ ماه تنشون کردم و دیگه لک هستند یا رنگ و رو رفته، یکی یکی دستمال میکنم.

چند دست لباس برای ۶ ماه دوم سال براشون گرفتم. 

این لباسها رو نتی گرفتم هودی ها خوبند ولی دو دست از لباسها انقد کم رنگند که انگار کهنه اند.

من برای صرفه جویی از این سایت که فروشش هم خیییییلی بالاست خرید میکردم ولی الان میبینم یه بار کیفیت خوب می‌فرسته یه بار پایین. تو فکرم که دیگه مستقیم برم از بازار بگیرم.

یه موضوع دیگه اینکه چند وقته فکرم خیلی مشغوله. به فکر ادامه تحصیلم. این ادامه تحصیل خودش کلی ورودی جدید به دنبال داره و همینطور درگیری فکری.  

با ادامه تحصیل کلی وقتم گرفته میشه، منابع مالی مصرف میشه، وقت کمتری برای خونه، بچه ها و حتی خودم داره. 

از طرف دیگه بهم امید میده. درس خوندن رو دوست دارم فکر میکنم اگه نرم دنبالش تا آخرین لحظه ی زندگیم حسرت میخورم. خلاصه همینطور موندم و نمی‌دونم کار درست چیه.

ببخشید پراکنده نوشتم.

یه مقداری از پیاز مونده بود که سرخ کنم خوشبختانه همسرم سوغاتی بردپنتری امروز باید بریزم بیرون تر وتم ...

گلم تجربه من با 4تا بچه این بوده که: 

زمان بندی میکردم 

چند روز اول هر ده دقیقه یه بار سرپاش کن

چند روز به هر 20دقیقه یه بار

همینجور ده دقیقه اضافه کن

اگه بچه چیزی مثل هندونه یا اب زیاد نخورده باشه یا مریض نباشه این روش صد درصد جواب میده عزیزدلم 

وقتی مثلا رسیدی به روزی که ساعت به ساعت سرپاش میکنی 

اگه اون روز اب زیاد خورده بود دوباره تایم رو کمتر کن و زودتر سرپاش کن 

یه نکته ظریف اینجاست

بچه رو که میبری دستشویی باهاش حرف بزن که داری میری کجا و قراره چیکار کنه، این تو ذهنش نقش میبنده. وقتی که جیش داره خودش بهتون میگه 

با همه اینها اگه یه وقت رو فرش یا جایی دستشویی کرد اصلا ناراحت نشو فقط بعد دستشویی نه حین دستشویی بهش اروم بگو که مثلا مامان جان قرار بود دیگه موقع جیش کردن بهم بگی جیش داری

خونه هرکسی یا هرجی مهمی م بودی و کوچولوت اونجا رو نجس کرد به هیچ وجه باهاش بد برخورد نکن. باهاش مهربانانه حرف بزن 

دوستتون دارم 💕

پست از ابری عزیز🥰تکنیک ‎استفراغ روانی چیست؟!برای زدودن احساسات ناخوشایند و افکارِ منفی از استفراغ ر ...

اوه😁

اسمشو نمیدونستم 

منم این کارو میکنم 

خیلی اوقات ناراحتیم اینجوری کامل از بین میره 

نوشتن شگفت انگیزه 

دوستتون دارم 💕

وقتتون بخیر خانمهای گل💖🍁🍂الان که دیگه پاییز اومده، من لباسهای خنک بچه ها رو که تقریبا ۶ ماه تنشون ...

هیچ وقت در مورد رفتن دنبال آرزوهات اینجوری فکر نکن که ورودی های زیادی خواهی داشت ورودی ها اگه هیجانی نباشن لازمه زندگی هستن. اگه هدف بزرگ باشه ورودی ها همه با عشق هستن 

(هدف ادامه تحصیل♡ورودی ها لوازم التحریر ولباس مناسب و ...) 

ادمها با تصمیم هاشون یه چیزهایی رو از دست میدن و یه چیزهایی رو به دست میارن 

ببین چیزی که به دست میاری ارزش اون چیزهایی که از دست میدی رو داره یا نه

دوستتون دارم 💕

رسیدم به اون مرحله ای که به صورت خودکار هرچی باید بره خروجی، میره 

مثلا تو قسمت وسایل ارایش و پوشاک و خوراکی ها دیگه چیزی بلااستفاده نیست

وقتی تو خونه میچرخم برای کارام، حتما یه نگاهم به هرچی اطرافمه 

اینه که آیا چیزی هست که به دردم نخوره؟ 

ناخودآگاه ظروف چیزی که تموم شده بلافاصله میره خروجی

الحمدالله 

دوستتون دارم 💕

هیچ وقت در مورد رفتن دنبال آرزوهات اینجوری فکر نکن که ورودی های زیادی خواهی داشت ورودی ها اگه هیجانی ...

خیلی ممنون که برام وقت گذاشتید. 

حرفهاتون برام خیلی دلگرمیه. ❤️

میدونید دلم می‌خواد اگه برم سمت درس خوندن، واقعا به دردم بخوره نه اینکه ازش استفاده نکنم و بعد همه چی یادم بره. فعلا دارم سبک سنگین میکنم ببینم راه درستی هست یا نه. 

یه مقداری از پیاز مونده بود که سرخ کنم خوشبختانه همسرم سوغاتی بردپنتری امروز باید بریزم بیرون تر وتم ...

شادی جان واسه خونه حتما شورت اموزشی استفاده کنید. خیلی خوبه. تا بخواد به سطح برسه متوجه میشید. 

خانومای عزیز مینیمال چند روز پیش ی سوال درباره دستشویی پسرم پرسیدم. با دلسوزی و محبت جواب دادید که خیلی کمکم کرده. برام دعا کنید که زودتر این مسئله رو حل کنم. چون نظافت و تمیزی خونه م تحت تاثیر قرار گرفته. خیلی دوستون دارم و به خاموش مطالعه کردنم ادامه میدم با اجازه تون. کیف میکنم از خوندنتون

هیدوا جان وبقیه دوستان ممنونم که برام وقت گذاشتید تایپ کردید

یه مشکلی که دارم این که می برمش دستشویی کارش انجام نمیده

میایم بیرون بین ۲ تا ۵ دقیقه بعد دستشویی کوچیک یا بزرگ می کنه

البته روز دوم ومی دونم باید بهش فرصت بدم.

واینکه به نظرتون باید لگن بخرم

یا ورودی غیر ضروری؟

فقط می دونم کار یه روز دو روز نیست هم از تجربه اطرافیان هم تو کتاب هایی که خوندم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

وقتتون بخیر خانمهای گل💖🍁🍂الان که دیگه پاییز اومده، من لباسهای خنک بچه ها رو که تقریبا ۶ ماه تنشون ...

بیا اینجوری بررسی کنیم

هر چقدر سرت شلوغ تر باشه بیشتر وبهتر به کارات می رسی البته این نظر من.

تا وقتی که بیکاری دور خودت می چرخی

با هیدوا جان در مورد ورودی تحصیلی موافقم.

در مورد اینکه به دردت می خوره یا نه

تحصیل خود به خود روی شخصیت شما تاثیرش می ذاره و این مهپترین فایده اش

وقطعا در بقیه مواردزندگی هم به دردتون می خوره

واینکه ۶۰ سالگی ات به خودت میگی لا به لای تمام فداکاری هات برای خانواده دنبال رویاهات رفتی تلاش کردی مثلا از پله ۱ به مرحله ۲ رفتی.

در مورد شرایط مالی که کاملا شخصیه.

انشاا...براتون خیر باشه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بیا اینجوری بررسی کنیمهر چقدر سرت شلوغ تر باشه بیشتر وبهتر به کارات می رسی البته این نظر من.تا وقتی ...

خیلی ممنونم🙏💖

هر کامنتی که شما دوستان عزیز اینجا برام میذارید رو با دقت میخونم و برام خیلی ارزشمنده.

در مورد نکته ی اولتون که واقعا درست میگید.

خود من با اینکه صبح ساعت ۶ بیدار میشم، تا حدود ۱۰،۱۱ غیر از صبحونه حاضر کردن، هیچ کاری انجام نمیدم و خیلی اتلاف وقت دارم.

حتما اگه برنامه ریزی کنم میتونم یه تایمی رو در روز مطالعه کنم . 

در مورد نکته ی دومتون دقیقا، می‌دونم اگه نرم دنبالش این حسرت تا آخرین لحظه ی زندگیم همراهمه. 

شاید به شغل خاصی نرسم ولی همین که از خود قبلم، آگاه تر شدم و یه قدم از تاریکی فاصله گرفتم برام یه جور موفقیت حساب میشه.