2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 547383 بازدید | 13189 پست
ولی تجربه من خیلی متفاوتِ سر همینم نظری ندادماما الان پشیمون شدم خواستم نظرمو بگم شاید براتون مفید ب ...

مرسی عزیزم 🌹💖🙏

اتفاقا خوبه که نقطه نظرهای مختلف رو بدونم. 

بله بهتر بود که اول خودم رو با یه دوره آموزشی یا یه هدف کوچیکتر محک میزدم بعد می اومدم سراغ هدف بزرگتر. ولی من دیگه دلم زدم به دریا و چند روز پیش رفتم دانشگاه ثبت نام کردم. 

مرسی عزیزم 🌹💖🙏اتفاقا خوبه که نقطه نظرهای مختلف رو بدونم. بله بهتر بود که اول خودم رو با یه دوره آ ...

به سلامتی عزیزم 😍 انشاءالله تو این مسیر ثابت قدم باشی و موفق بشی 😘😘

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم های گل امیدوارم ایام به کام باشه 🩷

مدت زمان زیادی نبودم درگیر بیماری سخت یه عزیزی بودیم بعدش اسباب کشی کردیم و خروجی های زیادی داشتیم !

بیشتر وقت ها می اومدم میخوندمتون انرژی میگرفتم 

الان دیدم بحث در مورد پوشک گرفتنه گفتم منم تجربه‌ی خودم رو بگم منم تازه گرفتم !!!! 

اول از همه صبوری زیاد میخواد و این که ببینی بچه خودش آمادگی داره یا نه  دختر من خودش دیگه دوست نداشت پوشک بپوشه من اول چند تا کتاب گرفتم در موردش یک هفته میخوندیم‌ بعدش رفتم تعداد خیلی زیادی برچسب و جایزه های کوچولو خریدم گذاشتم داخل سرویس و رنگ انگشتی و دستگاه حباب ساز!  بهش توضیح دادم هر موقع تو دسشویی جیش کنی و شورتت خیس نشه یه برچسب میدم بهت ۱۰ تا شد یه جایزه ! برچسب هارو با ذوق میچسبوند دفترش ! قصری هم گرفتم که راحت باشه دیگه میشست رنگ آمیزی می‌کرد با حباب بازی می‌کرد ! ساعت گوشیمم تنظیم کرده بودم هر یک ربع بیست دقیقه میرفتیم  سرویس ! ۳ روز اول خطا زیاد داشت ولی به مرور بهتر شد ! ولی در مورد پی پی تجربه ای ندارم چون خودش از دو سال هر موقع داشت میگفت بریم دسشویی پوشکش رو باز میکردم کارش رو انجام میداد دوباره میپوشوندم تو پوشک اصلا نمیکرد ! 

شب هام ساعت میزارم میبرمش بعضی وقت هام خودش بیدار میشه بعضی وقت هام جیش میکنه سرجاش🫣🫣🫣🫣

دوست عزیز منم تجربه م‌ رو در مورد از پوشک گرفتن بگماول اینکه بنظرم دختر سما هنوز آمادگی نداره ولی چو ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید تایپ کردید استفاده کردم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

سلام خانم های گل امیدوارم ایام به کام باشه 🩷مدت زمان زیادی نبودم درگیر بیماری سخت یه عزیزی بودیم بع ...

مرسی عزیزم

حتما به نکته هاتون عمل می کنم

ایراناجان دانشگاه رفتن تون مبارک باشه

گلیدیح جان من چون خوب طبیعتا مشکی زیاد می پوشیم به نسبت رنگ های دیگه

رنگ پالتو امسال رنگ شکلاتی گرفتم هم با تناژ کرم وقهوه ای ست میشه هم با مشکی

من کیف کرم خریده بودم هنوز بوت نخریدم که انتخاب کنم مشکی یا کرم

دیروزم برای دخترم دنبال یه پیراهن تو همین تناژ رنگ ها بودم که با خودم ست بشه که پیدا نکردم.

مرسی عزیزمحتما به نکته هاتون عمل می کنمایراناجان دانشگاه رفتن تون مبارک باشهگلیدیح جان من چون خوب طب ...

تشکر شادی جان 🌺🙏

لباستون مبارک باشه. 

راستی چه مرحله ی سختیه این از پوشک گرفتن بچه. 

من پسر اولم رو خیلی زود و البته به سختی یه سال و چند ماهش بود از پوشک گرفتم. اون موقع به حرف بزرگترها گوش کردم که میگفتند بچه رو یه سالگی باید از پوشک گرفت. 

واسه ی بچه ی بعدیم دیرتر، حدود ۲۰ ماهگی مدام میبردمش دستشویی. بازم برام سخت پیش رفت. حالا میفهمم اصلا نباید عجله میکردم، هر بچه ای با بچه ی دیگه متفاوته و تو یه سن خاصی امادگیش رو داره. 

چه اشکال داره که من یه اشتباه ساده ام گفتمهمه ما که در همه چیز آگاه وعالی نیستیم.هممون یه اشتباهات خ ...

سلام خواهر قشنگم...مامان اولی خوشگل❤️

کاش حضوری بود و لحن طنز منو میدیدی که اون جمله رو با خنده و طنز نوشتم گلم. ب دل نگیر فداتشم قصد ناراحت کردنتو نداشتم. مامان نازنین ببخش که ناراحتت کردم🌺🌺

. ان شالله هر فکر مشغولی که داری به بهترین حالت ممکن حل بشه.

خواهر عزیزم توی زمان از پوشک گرفتن بچه، مادر باید فراغ بال داشته باشه و روان راحت ، که هم حوصله ی زیااااد داشته باشه و هم با خرابکاری بچه بیش از پیش بهش فشار نیاد که هم اعصاب خودش ب هم نریزه هم به بچه فشار نیاره .البته حتما خود شما بهتر میدونی .

بازم ببخشید نازنین💞💞💞

چشم به راه...
مرسی عزیزمحتما به نکته هاتون عمل می کنمایراناجان دانشگاه رفتن تون مبارک باشهگلیدیح جان من چون خوب طب ...

منم رنگ کرم و قهوه ای دوس دارم و فعلا نمیدونم مشکی بگیرم یا یکی از این رنگا

بهت تسلیت میگم عزیزم خدا به دلتون آرامش بده🖤 یعنی رسم شما اینه که خانواده مرحوم شما رو دعوت میکنن و ...

مرسی که برام نوشتی،منظورم اینه که رسم خانواده همسرم اینطوریه که تا چهلم افراد خانواده همدیگرو دعوت میکنن که دور هم باشن برای دلداری و آرامش هم،اما خوب من چون زیاد اهل لباس مشکی نبودم دو دست فقط آماده داشتم که به شدت به مشکل خوردم،حالا دو دستم خریدم فعلا کارم راه افتاد،دیروزم برای دخترم یه شومیز خریدم،حالا ببینم تا چهلم چیکار کنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خدا رحمتشون کنه عزیزمفکر نکنم انقدر هوا سرد بشه که نیاز به خرید پالتو داشته باشیاونم با این حال جسمی ...

مرسی عزیزم فعلا برای پالتو صبر میکنم 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بالشی جون خدا رحمت کنه مادرشوهرتومنم پالتو نیاز دارم و میخواستم رنگ تیره بخرمالان یکی از دوستان گفتن ...

مرسی عزیزم،من قبلا دوتا فوتر مشکی داشتم چند سالم استفاده کردم خیلی راضی بودم،سوئیت هم داشتم اونم مثل قبلی ها مشکی بود اصلا نگم چقدر خوشگل و راحت بود الان همه کهنه شدن،دو سه تا دیگه دارم،سبز و خردلی و طوسی هستن مناسب مراسم ختم نیستن

سلام خانم های گل عصرتون بخیر ؛

امروز صبح با همسرم رفتیم خرید .

موقع بیرون رفتن یه نایلون لباس و یه کارتون ظروف تک و لب پر و کهنه ای رو که قبلا اینجا خروجیش رو اعلام کرده بودم گذاشتم تو ماشین که برسه به صاحبان بعدیش .

✔️یه مقدار آجیل  و یه مقدار برنج قهوه ای که ورودی اشتباه بود و باب میل و سلیقه ی خانواده نبود هم تو دوتا قوطی که میخواستم بذارم خروجی ریختم و گذاشتم کنار مابقی وسایل .

خرید ها رو شستم و جابجا کردم و باهمسرم اتمام حجت کردم که بدون هماهنگی مواد غذایی و خوراکی جدید خرید نکنن.

یه بلوز دخترم که برای عیدش بود خیلی پوشیده بود وکهنه شده بود گذاشتم خروجی

دیگه ورودی وخروجی خاصی نداشتم

سینک امروز اعلاشویی کردم

بقیه قسمت های خونه هم مرتب.