سلام خانم های گل امیدوارم ایام به کام باشه 🩷
مدت زمان زیادی نبودم درگیر بیماری سخت یه عزیزی بودیم بعدش اسباب کشی کردیم و خروجی های زیادی داشتیم !
بیشتر وقت ها می اومدم میخوندمتون انرژی میگرفتم
الان دیدم بحث در مورد پوشک گرفتنه گفتم منم تجربهی خودم رو بگم منم تازه گرفتم !!!!
اول از همه صبوری زیاد میخواد و این که ببینی بچه خودش آمادگی داره یا نه دختر من خودش دیگه دوست نداشت پوشک بپوشه من اول چند تا کتاب گرفتم در موردش یک هفته میخوندیم بعدش رفتم تعداد خیلی زیادی برچسب و جایزه های کوچولو خریدم گذاشتم داخل سرویس و رنگ انگشتی و دستگاه حباب ساز! بهش توضیح دادم هر موقع تو دسشویی جیش کنی و شورتت خیس نشه یه برچسب میدم بهت ۱۰ تا شد یه جایزه ! برچسب هارو با ذوق میچسبوند دفترش ! قصری هم گرفتم که راحت باشه دیگه میشست رنگ آمیزی میکرد با حباب بازی میکرد ! ساعت گوشیمم تنظیم کرده بودم هر یک ربع بیست دقیقه میرفتیم سرویس ! ۳ روز اول خطا زیاد داشت ولی به مرور بهتر شد ! ولی در مورد پی پی تجربه ای ندارم چون خودش از دو سال هر موقع داشت میگفت بریم دسشویی پوشکش رو باز میکردم کارش رو انجام میداد دوباره میپوشوندم تو پوشک اصلا نمیکرد !
شب هام ساعت میزارم میبرمش بعضی وقت هام خودش بیدار میشه بعضی وقت هام جیش میکنه سرجاش🫣🫣🫣🫣