2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 547383 بازدید | 13189 پست
خدارحمتشون کنه عزیزم در مورد ورودی های فعلی خودتو اذیت نکن بالاخره لازمه و باید بگیرید منم تو این مو ...

مرسی عزیزم،بله واقعا یه روزهایی هممون داریم که کلافه میشیم

همه چی باهم پیش میاد باید خودمو جمع و جور کنم زودتر

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اخه ‌ی بچه رو توی دوران آموزشی با شلوار خالی میگردونه تو خونه که شما تجربتو میگی عزیزمن🙈

تجربه ها برای انسانها ارزشمندتره تا حرفهایی که ما تو کتاب یا از نصیحت دیگران یاد میگیریم 

دوستتون دارم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اومدم گزارش بدم خیلی کلافه هستممتاسفانه مادر همسرم به رحمت خدا رفتن،خوب قبلا گفتم ما ساکن شمال ...

سلام دوست عزیزم.خدا رحمتش رحمتشون کنه.

اگه واقعا پالتو نیاز دارین بنظرم همون مشکی رو بخرید.چون رنگیه که همیشه و همه جا میشه پوشید .اگرم لباس گرم دارید صرفا بخاطر این مراسمات نرید نخرید ،همینکه شال و شومیز مشکی باشه کافیه.

انشاالله برای شادی ها و خوشی ها لباس بخرید

سلام اومدم گزارش بدم خیلی کلافه هستممتاسفانه مادر همسرم به رحمت خدا رفتن،خوب قبلا گفتم ما ساکن شمال ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

فکر نکنم انقدر هوا سرد بشه که نیاز به خرید پالتو داشته باشی

اونم با این حال جسمی شما و عجله ای ممکنه ورودی اشتباه داشته باشی.

همون سارافن وکت که فرمودید حتما جنس اش کمی ضخیم هست می تونه مناسب باشه.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

یه چیزی که هست گاهی که می ریم بازار بهتره چیزی نیاز داریم بخریم من برای عروسی های شهریور پوستم کنده شد

جوری که می گفتم بریم بازار دختر دوساله ام نمی اومد خسته شده بود چون تقریبا چیزی نداشتم هم خودم هم دخترم.

همین پالتو که دوست مون گفتن هوای شهر ما  به این زودی ها سرد نمیشه ولی خریدم داشته باشم.

یا دامن الان نیاز ندارم ولی ماه اینده ممکنه یه تولد دعوت شم بعد هم خوب یلدا در پیش گفتم بگیرم داشته باشم.

سلام دخترااا 💕

حال و احوالتون چطوره؟ امیدوارم حال‌ دلتون مثل همیشه عالی باشه 

من از شنبه یه کم سرما خوردم 🤧 ولی خب کم نیاوردم! مثل یه قهرمان هم به کارای خونه رسیدم، هم سوپ و هم غذای خوشمزه برای یه همسر شکمو درست میکردم 

خوشبختانه دارو تو خونه داشتم، خوردم و دیگه لازم نشد برم دکتر و تو این زمینه ورودی نداشتم اما نگم براتون که این هفته پر از ورودی بود 😅

کرم دور چشمم رسید 

یه ترازوی هوشمندم گرفتم که بدن رو آنالیز می‌کنه، وصلش کردم به اپش، دیدم پروتئین بدنم کمه و چربی احشاییم یه‌کم بالاست 😬

با اینکه اضافه وزن ندارم ولی گفتم وقتشه یه کم رژیمم رو درست‌تر کنم و سوخت و ساز بدنم رو ببرم بالا 

برای تولد همسرم یه پیراهن پشمی خوشگل خریدم

یه سری وسایل هم برای کلاس جدیدم گرفتم، که خیلی ذوق دارم براش 

یه مدت میدیدم ساق پام یه‌کم داره واریس می‌زنه، سریع جوراب واریس گرفتم که نذاره پیشروی کنه

در کل این هفته خرجام زیاد بود ولی همش ضروری و لازم 😅

الانم خداروشکر حالم خوبه دو سه روز میرم خونه پدرم که به قول نوید محمدزاده من دلم برای یه لحظه دیدنشون پر میکشه و بعد با انرژی برگردم سر زندگی خودم❣️

بخند به روی دنیا   

وقتتون بخیر خانمهای گل💖🍁🍂الان که دیگه پاییز اومده، من لباسهای خنک بچه ها رو که تقریبا ۶ ماه تنشون ...

سلام دوستم

چیزی که دوست داری رو حتما حتما دنبال کن به قول دکتر قمشه ای هر چیزی که آرزوشو داری حتما استعدادشو خدا بهت داده که آرزوش به دلت افتاده،

پس نذار برات یه آرزوی ناتموم بمونه🌷

زن عموی خودم رو برات مثال بزنم تو سن کم ازدواج می‌کنه و سیکل داشته و وقتی بچه هاش بزرگ شدن رفتن دانشگاه یهو گفت من حالا که بچه ها از پس خودشون برمیان وقتشه به علایق خودم برسم

اول همه رفت یه فرش کوچیک آورد و شروع به فرش بافی کرد و هم بیمه برای خودش واریز می‌کرد در کنارش شروع کرد به درس خوندن و دیپلم گرفت بعد کنکور شرکت کرد و رشته حقوق قبول شد لیسانس گرفت و الانم میخواد برای وکالت بخونه از طرفی هم از سمت بیمه قالیبافی دیگه داره بازنشستگی میگیره.

این عمر که داره میگذره بذار در جهت علایق خودت بگذره👌❤️

بخند به روی دنیا   

رسیدم به اون مرحله ای که به صورت خودکار هرچی باید بره خروجی، میره مثلا تو قسمت وسایل ارایش و پوشاک و ...

انشالله منم به این مرحله در زمینه آرایشی و پوشاک برسم

بقیه اوکی شده

بخند به روی دنیا   

بهت تسلیت میگم عزیزم خدا به دلتون آرامش بده🖤

یعنی رسم شما اینه که خانواده مرحوم شما رو دعوت میکنن و شما باید براشون لباس مشکی بخرید؟

مامانم همیشه میگه مبارک نیست برای مراسم عزا لباس تازه خرید برای مراسم مامان بزرگمم که مجبور شد شومیز و شال خرید بعد از چهلم بخشیدشون و بعد برای ماه محرم یه شال و تیشرت مشکی خرید یه بار عاشورا پوشید و گذاشت کنار که خدای نکرده تو این جور مواقع نخواد خرید کنه.

البته اینم بگم که همه ی اینها بستگی به باور آدما داره.

فعلا با هرچیزی داری سر کن بعد سر فرصت که بهبودی کامل به دست آوردی برو باب میلت هر رنگی دوست داشتی خرید کن، پالتو اکثرا جنس فوتر هست و فوتر مشکی هم سریع رنگش یه قرمزی میره🌸

بخند به روی دنیا   

یه چیزی که هست گاهی که می ریم بازار بهتره چیزی نیاز داریم بخریم من برای عروسی های شهریور پوستم کنده ...

منم این اخلاق رو دارم لباسی که رنگ و مدلش رو دوست داشته باشم میخرم وووووو انقدر مناسبت و مهمونی پیش میاد که آدم بپوشه. 

من هیچ وقت معضل چی بپوشم ندارم❣️

بخند به روی دنیا   

من خیلی کوتاه اومدم بازار

خیلی دلی ویهویی یه تل گل گلی برای خودم خریدم

خیلی فکر شده یه بلوز وشلوار خونگی برای دخترم که برای خونه مادربزرگ ها وبیرون رفتنی های کوتاه هم مناسبه.

دخترم کفش بیرونی نداره اینکه داره دیگه داره براش کوچیک میشه یه مدل دیدم ولی چون از خریدش مطمئن نبودم نخریدم.

صبح با هر سختی بود خونه تمیز کردم

یه پتو خودم شستم

لباس ها شستم

فقط چند تیکه ظرف تو سینک موند.

الان خونه مامانمم.

بازم کار دارم ولی بمونه شب

هیدوا جان وبقیه دوستان ممنونم که برام وقت گذاشتید تایپ کردیدیه مشکلی که دارم این که می برمش دستشویی ...

پسر من قصری داره ولی یه بارم استفاده نکرد،فقط قبل اینکه از پوشک بگیرمش تو خونه باهاش بازی میکرد. ولی تو توالت میترسه بشینه روش.