2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 147 پست

فقط در حد سلام و خدافز 

اصلا باهاش راحت نیستم و معمولا هم کلام نیستم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

32 سالم 

هیچ وقت اجازه ندادم بابام متوجه بشه پریود شدنم رو. 

حتی وقتی باردار بودم از بابام خجالت میکشیدم 

جلوی بابام یکبارم بچمو شیر ندادم 

جلوی بابام هییچ وقت تاپ و شلوارک پوشیدم 

راحت نیستم توی این مسائل و همیشه‌ خیلی خییلی رعایت کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بابام راحتم ولی اینکه بخوام زمان پریودیمو اعلام کنم رو یه چیز شخصی میدونم (نظر منه) ولی اگه حا ...

ب نظرم منم باید خانواده در جریانن باشن ک مراعات حالتو بیشتر بکنن نزارن مزاحمتی ایجاد شه درکشون بیشتر میشه اون تایم 

کلا پریودب تو کل خانواده ما چ عمو عمه شوهر عمه زن عمو پدر بزرگ اینا کلا عادیه اصلا چیز انچنان مهمی نیست

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
منم دقیقا همینجوریه تازه تو کل خاندانمونم واسه این که عمو هام عمه هام اذیتم نکن باهام شوخی نکن میگه ...

شما دیگه خیلی اپن هستی😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

منم باهاش راحتم نه در حد پریودی در حد اینکه جلوش لباس لخت بپوشم ولی در کل بابام یه حالتیه که آدم ازش خجالت میکشه 

خلاصه ی داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه که: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم a💙

روحش شاد عزیزم

ممنون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......