2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 147 پست
وا چرا مگه داداشت نیستن محرمه

بالاخره جوونه ممکنه بادیدن بدن من هواسش پرت بشه تحریک بشه ب گناه بیفته من مقصرم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه خیلی راحتی،ولی بنظرم راحت بودن خیلی بهتره تا اینکه عین یه کاربر که اینجا میگفت جلو باباش چا ...

راحتی ما از ریشع بوده پدربزرگم از جیک پیک دختراش خبر داره حتی میدونه تایم پریودشون کیه 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

هم‌با بابام راحتم‌ هم داداشم

هر موقع هم پد تموم کنم بهشون زنگ میزنم برام بخرن

از لحاظ پوششی هم کاملا راحتم توی خونه تاپ شلوارک شورتک همه چی

خدا رو شکر از این سخت گیریا نداشتیم

منم دقیقا همینجوریه تازه تو کل خاندانمونم واسه این که عمو هام عمه هام اذیتم نکن باهام شوخی نکن میگه ...

من یه بار جلو شوهر عمم ، مهمونی بودیم. شوهر عمم خیلی شوخه بخصوص با من خیلی سر به سرم میزاره. یهو بابام از اون سرِ خونه داد زد آقا محمد ولش کن این تو شرایط مناسب روانی نیس بی حرمتی نکنه یه وقت😐😐💔

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

منم خیلی جلو بابام راحتم...

من خود بابام برامون کارتنی نوار میخره چون چهارتا دختریم تازه مامانمون هم هست...

هروقتم زیادی حالم بد میشه میبرتم دکتر الهی قوربونش بشم همه کاری میکنه برام...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

دوس ندارم بابام بدونه! 

ربطی به راحتیم نداره در کل زیاد صحبت نمی‌کنم باهاشون 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من مامانم میگفت زشته ولی چون کوچیک بودم لو دادم پس مهم نیست

بالاخره پدرم هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس