2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3444 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باورم نمیشه ک انقد راحت میتونین جلو برادرتون بگردید البته شاید از اول اینجوری بزرگ شدین خب منم ب ...

مثلا یه شلوار بلند با یه بلوز که آستینش تا آرنج باشه چه مشکلی داره

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم:) a💙

دقیقا زن همسایه مون گفته به دختر و زنش جلو من پوشیده بگوشین من به گناه نیافتم حالا دخترش یه چی زنش چ ...

😐😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پدرم برای ما مثل غریبه بود . جز سلام و علیک خرف دیگه ای باهم نداشتیم وقتی مجرد بودم . بعد ازدواج کردم رفتم تو خانواده ای ک بیش از اندازه باهم راحت بودن پدرشوهرم خیلی صمیمی برخورد میگرد با بچه هاش . چه شوهرم چه برادرشوهر چه تنها دخترش. .برای من خیلی سخت بود عادت کنم . ولی کم کم یخ منم آب شد دیدم چقدر حس خوبی داره این اندازه صمیمیت . 

🖤

بستگی داره راحتی با پدر رو تو چه چیزی بدونید من وقتی به مشکل میخورم وقتی نیاز به راهنمایی دارم پدرم برام بهترین راهنمائه 

هنوز با اینکه من نزدیک بیست سالمه و بابام پنجاه سال رو رد کرده روزای تعطیل با هم میریم والیبال یا تنیس بعدم از اون ور یه کله پاچه ی اساسی میزنیم وقتی کنکور داشتم هر روز عصر بابام با یه لقمه ی عصرونه ی پدرانه میومد اتاقم چند دقیقه ای استراحت میکردم و حرف میزدیم 

خیلی شبا پدرم با من و خواهرم بازی میکنه اسم فامیل یا....

با این حال من هیچ وقت راجع به این مسائل با بابام صحبت نکردم چون به یکسری حریم ها اعتقاد دارم

البته این که صحبتش نشده دلیل بر این نیس که بابام نمیفهمه