2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 147 پست
حالا من بابام از رنگو روم میفهمه میگه بابا پاشو بپوش بریم جیگرکی😐💔

ای خدا🥺😍😂

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی جلو بابام راحتم...من خود بابام برامون کارتنی نوار میخره چون چهارتا دختریم تازه مامانمون هم ...

عزیزم خیلی خوبه واقعا حس خیلی خوبی میده بابات هواتو داشته باشه

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
روحشون شاد 🙏🏻 خدا خوبا رو زود میبره

ممنون خدا پدر شما رو نگه داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من اولین بار بابام رف برام پد خرید جلوش تاپ شلوارک تیشرت اینام میپوشیدم وقتی مجرد بودم الان چون دادا ...

و منی ک بابام زنگ میزنه برات پد چی بخرم چی😑

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ما پدر خیلی سختگیری داریم که حتی تو دوران نوجوانی و مجردی اجازه نداشتیم تو خونه تاپ آستین کوتاه بپوشیم، چه برسه به اینکه بخایم راجب این چیزا بهش بگیم

حتی مادرم هم یه حریم بین خودش و ما داشت که هیچوقت راجب پریود و بلوغ و این چیزا باهامون حرفی نمیزد😐😐😐 

من هرچی یادگرفتم از دوستام و معلم بهداشت دوران راهنمایی بود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
تو منی یا من ت ئم حتی به لقمه گرفتنم هم ایراد میگیره

دقیقا  چقدرم  داد میزنه   از دستش قرص مسکن میخورم 

خدا پدرای زود رو خوب میبره  ، بدا رو ۷۰سال عمر میده

Azar dey

منم دقیقا همینجوریه تازه تو کل خاندانمونم واسه این که عمو هام عمه هام اذیتم نکن باهام شوخی نکن میگه ...

از این باباها برا دخترم😍🥺

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

ب نظرم منم باید خانواده در جریانن باشن ک مراعات حالتو بیشتر بکنن نزارن مزاحمتی ایجاد شه درکشون بیشتر ...

خانواده ها از روی تغییر خلق و خو میفهمن 

از نظر منم ی چیز عادیه

ی چیز عادی ک نیاز ب اعلامش نیست

[QUOTE=358992184]بالاخره جوونه ممکنه بادیدن بدن من هواسش پرت بشه تحریک بشه ب گناه بیفته من مقصرم[/QU ...

چیه😐هرکسی نظری داره مام بد میدونیم جلو برادر مجرد لخت بگردیم ادم باید خودش از خودش بفهمه حیاهم خوب چیزیه چون داداشته باید همه جاتو بندازی بیرون😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من بابام خیلی مهربونه خیلی هوامو داره اگه مشکلی باهاش در میان میزارم راحتم تاپ شلوارک هم جلوش میپوشم مشکلی ندارم  ولی پریدو تا حالا نگفتم یه حریمی بینمون هست 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

لباس در حد تیشرت شلوار میپوشم 

نه اینکه خجالت بکشم یا اون نذاره ، خودم خوشم نمیاد

و پریود به نظرم یه چیزی شخصیه ، به مامانمم نمیگم 

خودش گاهی اتفاقی متوجه میشه

پد هم خودم همیشه زیاد میخرم از فروشگاه میمونه

کلا بدم میاد کسی برام وسیله بخره

اکثرا خودم میرم