2777
2789
عنوان

منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 64 پست
خوب

بامشاد...ببخشید این جا میپرسم

دختر خالت...همونی که دور بود از خالت...چطوره؟رفتارش خوب شد؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
این دختره که میگی کی بود؟

یه نفر که چشم نداشت مارو باهم ببینه

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته رفته من از زندگیم سرد شدم خسته و بی هدف شدم تنها بخاطر یک نفر ولی نامزدم همیشه کنارم بود و میگف نمیزاره اون خراب کنه رابطمونو منم چون بهش اعتمادی داشتم ترسی نداشتم،الان من ۱۶سالمه و نامزدم۱۹. خانواده ها میدونن ما باهم در ارتباط هستیم ،ولی هنوزم اون مزاحمه هست،😔

خیلی دلم میخاد یه روز صبح بلند شم ببینم دیگه اون توی زندگیمون نباشه دیگه نگران نباشم🥲

رفته رفته من از زندگیم سرد شدم خسته و بی هدف شدم تنها بخاطر یک نفر ولی نامزدم همیشه کنارم بود و میگف ...

اسی از کدوم شهرها هستید؟ 

اینجا چون یه سایت عمومیه هرکس می‌تونه قضاوتت کنه اگه دوست داشته باشی می‌تونیم با هم خصوصی صحبت کنیم 

مطمئن باش الان میان به سن و سالتون گیر میدن

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

دعا کنید شرش از زندگیمون کم بشه و من بتونم راحت و بدون قصه زندگی کنم🙂

هرکی دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم

امیدوارم توی روابط عاطفیتون موفق باشین

اسی از کدوم شهرها هستید؟ اینجا چون یه سایت عمومیه هرکس می‌تونه قضاوتت کنه اگه دوست داشته باشی می‌تون ...

من خوزستان اون یاسوج

خیلی راحت میتونن قضاوت کنن

بامشاد...ببخشید این جا میپرسمدختر خالت...همونی که دور بود از خالت...چطوره؟رفتارش خوب شد؟

سلام عزیزم 

فرار کرد 

همش یک هفته هم نموند تو تایپکام گفتم💔🥲

شب رفته بود پیش اورژانس اجتماعی از اونجا زنگ زده بودن خلاصه خالمم گفت دیگه تمامم دیگه نمیخوام یه چند روزم بهزیستی گیرش داد باباش اومد بردش

حساب کن یه دختر ۱۵ ساله از تهران زده بود رفته بود پرند گوشت تنمون اب شد 

اما هنوزممم ذهنم درگیرشه و قلبم پیششه خیلی دوسش دارم لحظه شماری میکردم که ببینمش اینجوری شد💔💔

ازادی بی قید و شرط میخواست واسه تفریح اومده بود که دوراشم زد سریع بردنش شمال و مدرسه ثبت نامش کردن تو همون ۵ روز ۱۵ تومنی خرجش کردن هزینه ثبت نام مدرسشم پس ندادن به خالم

خلاصه که اینجور 

توروخداااا حواستون باشه که با کی ازدواج میکنید که بچه بی گناهیم اینجور بدبخت نشه🥲💔

خیلی سعی کرد ولی خب نمیشه

وا خب قشنگ بگو چیه کیه از کجا اومده هدفش چیه چه مرگشه چی میخواد سسکش.....اه اعصابمو خورد کردی خوب توضیح بده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مگه چیه که نشه؟والا انگار چیکار می‌کنه.

قبل ورود من ب زندگی همسرم دوستی داشتن،که خیلی کمرنگ بود الان شده بلای جونم