2777
2789
عنوان

منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 64 پست
من خوزستان اون یاسوجخیلی راحت میتونن قضاوت کنن

آره درسته 

خوب چرا دختره رو بلاک نمی‌کنه؟ 

یا اینکه مثلاً باهاش صحبت کنه تا گورشو از زندگیتون گم کنه بیرون؟ 

آخه دختره چی می‌خواد این وسط

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

وا خب قشنگ بگو چیه کیه از کجا اومده هدفش چیه چه مرگشه چی میخواد سسکش.....اه اعصابمو خورد کردی خوب تو ...

قبل ورود من ب زندگی همسرم دوست بودن،و موقعی که ما عاشق هم شدیم خیلییی کمرنگ شد الان اون شوه بلای جونم

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درسته خوب چرا دختره رو بلاک نمی‌کنه؟ یا اینکه مثلاً باهاش صحبت کنه تا گورشو از زندگیتون گم کنه ب ...

دختره خودشم نامزد داره نامزدش هم میدونه،یعنی بعضیا غیرت توشون معنی نشده

توی این رابطه ها خیلی ها اینجوری هستنمهم خودت و رلت هستید اگه شما نذارید هیچکسی نمتونه اسیب بزنه

همی الانشم اگه صبوری و مقاومت نبود تموم شده بود

قبل ورود من ب زندگی همسرم دوست بودن،و موقعی که ما عاشق هم شدیم خیلییی کمرنگ شد الان اون شوه بلای جون ...

یعنی دوستداره برگرده به همسرت دوباره؟داره زورشو میزنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یعنی دوستداره برگرده به همسرت دوباره؟داره زورشو میزنه

نهههه دوست بودن ن فراتر

مامان نورامی 🥹❤️منو یادتونه؟!

نه عشقم من حافظم ضعیفه اسم کاربرا یادم نمیمونه متاسفانه....شرمندتونم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

فدای سرت😂😂❤️دشمنت گلم من همونم که با همکلاسی پسر سابقم جریان داشتم🤗

ای جان،عزیزم خوبین شما؟ 

چیشد راستی دیگه پیام یا واکنشی نشون نداد

ای جان،عزیزم خوبین شما؟ چیشد راستی دیگه پیام یا واکنشی نشون نداد

الان شناختی والا همین امروزم حرف زدیم 

دیگه گفتم تاپیک نزنم همه خسته شدن ...

اون قلب که شما گفتید بفرستم بعد بگم دستم خورد رو فرستادم بعد کلی علامت این 😍 فرستاد بعد معذرت خواستم گفت کار بدی که نکردید و اینا

فک کنم تاپیکی باشه که شما ندیدید

الان شناختی والا همین امروزم حرف زدیم دیگه گفتم تاپیک نزنم همه خسته شدن ...اون قلب که شما گفتید بفرس ...

اگه دوست داره چرا اینقد دست دست میکنه🤔

دعات کردم الهی با آرامش زندگی عاشقانه ای داشته باشی

خیلی ممنونم😔

برات صلوات فرستادم