2777
2789
عنوان

منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 64 پست
سلام عزیزم فرار کرد همش یک هفته هم نموند تو تایپکام گفتم💔🥲شب رفته بود پیش اورژانس اجتماعی از اونجا ...

عزیزم💔

درسته که خواسته هاش نابجا بوده و کارش غلط

ولی اصلا نمیتونم مقصر بدونم🥲

خیلی دلم میسوزه به حالش...گناه داره🙂

از خوشی این کارهارو نمیکنه...خدا به دل خالت و دخترش آرامش بده...

میدونی...۱۵ سال فقط با یه طرف قضیه یعنی پدرش بوده

یهویی مادرش بیاد و بهش محبت کنه

خب سازگاری با این قضیه سخته...!

به یاد همه روزایی که تو مدرسه مادر بچه هارو دید و خودش تنها بود..بغضشو قورت داد و بعضی مواقع نتونست و گریه کرد‌..حق داره از مدرسه متنفر باشه!🖤

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
عزیزم💔درسته که خواسته هاش نابجا بوده و کارش غلطولی اصلا نمیتونم مقصر بدونم🥲خیلی دلم میسوزه به حالش ...

همش ۱ سال و ۵ ماهش بود تو بغل خالم داشت شیر میخورد اومدن از بغلش کشیدنش بردنش حساب کن داشت شیر میخورد!!!

هزاران تا تربیتم داشته

سر مدرسه فرار نکرده بود 

دوست پسر داشت بعد خالم متوجه شده بود به پسره حرف زده بود

بعد مثلا چند تا از رفتارای دخترخالمو بگم(گفت فیلم اورده بود ۲ شب ببینه شوهرمم با اینکه بدخواب میشد هیچی بهش نگفته بود بعد گفت دیدم فیلمو از اول نگاه نکرده اورده گذاشته رو قسمتای صحنه دارش فقط میگفت یه دفتر اسم فیلم نوشته این یکی بعد میگفت روز اول اومده برامون قانون گذاشته گفته من یه وقتایی نیاز دارم تنها باشم حتیی بابامم با اون سخت گیریش کاریم نداشته اصلا مثلا یه سری هدفون گذاشتم گوشم راه افتادم رفتم اینقدر رفتم خونه رو گم کردم یه چوپان منو پیدا کرده اورده خونه مثلا انتظار داشت تا شب بیرون باشه تک و تنها چیزیم بهش نگن دوست پسراشو داشته باشه بره کافه بره سعادت اباد لیزر بره ناخن بکاره مو کراتین کنه همه اینارو نوشته بود تو لیست برنامه هاش) بعد خالمم گفته بود نخیر از این خبرا نیست مگه ولگرد و بی خانواده ای اینم بهش بر خورده بود حتی مثلا گفت شبش که براش جا انداختیم سر جاش نخوابیده از سر لجبازی...

اینم بگمم لحظه ای که خالم دیدش و فیلم گرفتن فیلمو دیدم خالم اینقدرررر گریه کرد اینقدر گریه کرد اما اون یه قطره اشکم نریخت بعد ۱۵ سال مادرشو دیدد!!!

اها همون پسره هم گفته بود والا من اصلا خوشم ازش نمیاد این به زور خودشو چسبونده به من 

اینم بهش برخورد گذاشت رفت

توروخدا براش دعاکنید🥲عاقبتش به خیر باشه 

چون باباش اصلا نمیخواست مدرسه بفرستدش میخواست ترک تحصیل کنه شوهرش بده 

چندین بارم خودکشی کرده بود مشاورش گفته بود این هوشش به طرز عجیبی زیاده و همین هوشش باعث زمین زدنش نشه خوبه💔

دیگه هم خبری ازش نداریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ۱ سال و ۵ ماهش بود تو بغل خالم داشت شیر میخورد اومدن از بغلش کشیدنش بردنش حساب کن داشت شیر میخور ...

خیلی سخته

مطمعنن،پدرش رفتار خوبی باهاش نداشته

دخترتو کتک بزنی نزاری بره مدرسه تا شوهر کنههه آخههه🤦🏻‍♀️

خدا به دلش آرامش بده

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
خب دوستش بود ،رابطه فامیلی دارید؟کلا نباید جواب ب ده اونوقت شماهم راحتی

نه مجازی ان

من واقعا خستم دیگه

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌