2777
2789
عنوان

اقدام کردم به بارداری ولی😔

441 بازدید | 51 پست

همش میگفتم تک فرزندی ولی تصمیم گرفتم یکی دیگ بیارم بشه دوتا،چون دخترم خیلی اذیت میشه و مارو اذیت میکنه تنهایی همش دنبال بچه ها گریه میکنه دنبال همبازیه،ولی من حتی موقع رابطه هم ته دلم راضی نبودم انگار مجبوری میارم،😔😔😔حالم خیلی بد ینی میتونم از پسش بربیام؟ 😔😔

من تو هیچی نمیتونم تصمیم بگیرم تو همه چی اینجوریم حتی لباس خریدن، همش میگم بگیرم نگیرم،برام دعا کنین خدا مهرشو بندازه ب دلم لطفا😔🙏🏼

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

لطفاً مجدد بچه دار نشو اول مشاور برو

حالام که شدی همزمان مشاور برو یا ببخشیدا ولی سقطم میشه..

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تک فرزند اذیت میشه

کار خوبی کردی،انشاالله خیره

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

نه بابا یکی کمه دلو بزن به دریا😅

من سه تا میخام بیارم ولی از استرس بارداری و زایمان و ایناش میترسم

واقعا یکی خیلی کمه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport