2777
2789
عنوان

اقدام کردم به بارداری ولی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست

با اجازه استارتر اگه میشه جواب منم بدین

🔴من اقدام به بارداری داشتم این ماه

الان پریودم ۴ روز تاخیر داشت

قبلش همیشه منظم بوده

علتش چیه خانوما🔴

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم به دعا نیست مهر مادری کافیه قول بهت میدم از اولی برات عزیز تر بشه

خداکنه😔😔من قبل عیدم سقط داشتم ناخواسته بود نتونستم نگهش دارم😭😭😭😭کشتمش

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
خیلی زوده ک... منم میخوام اقدام کنم فققققط بخاطر اینکه دخترم تک فرزند نباشهو الا هیچ حوصله بچه ندارم

چندسالته من سن خودمونم در نظرمیگیرم ک بچمونپدر مادر خیلی پیرنداشته باشه 10سال دیگ 

من دختر اولم 3 سالشه الان 5 ماهه باردارم دختره خدارو شکر میکنم بچه هام تنها نیستن

دعای خانوم باردار مستجابه

دعا میکنی منم به زودی باردار بشم💚

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
امروز فهمیدم باردارم منم حس شما رو دارم از همسرم مطمئن نیستم از استرس و ناراحتی خوابم نمیبره

عزیزم مبارکت باشع و خوش ب سعادتت ب سلامت زایمان کنی

اسی توام بدون تک فرزندی اصلا خوب نیست 

ای کاش....

بی بی چک زدید؟

نه بعد ۴ روز تاخیر پریود شدم

دلیل تاخیرو میخواستم بدونم

عیزم دست تو نبوده عمرش به دنیا نبودههمین بچه هایی که ناخواسته سقط میشن اون دنیا شمارو شفاعت میکنن

خودم سقطش کردم چون نتونستم قبول کنم بچه دوم رو الانم میگم نکنه باردارشم مث اون سقطش کنم خداااا، وااای برام دعاکن مهرش ب دلم بیفته 😔🙏🏼

عزیزم مبارکت باشع و خوش ب سعادتت ب سلامت زایمان کنیاسی توام بدون تک فرزندی اصلا خوب نیست ای کاش....

ممنون عزیزم نمیدونم چرا اینجور شدم میترسم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد