2777
2789
عنوان

اقدام کردم به بارداری ولی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست
عزیزم مبارکت باشع و خوش ب سعادتت ب سلامت زایمان کنیاسی توام بدون تک فرزندی اصلا خوب نیست ای کاش....

ی وقتایی انقد ذوقشودارم ک ب دنیا بیاد دست و پا بزنه چاردست و پا بره هی بخواد با دخترم بازی کنه ولی نتونه چون کوچولو  حرص بخوره 😅اینارو گاهی فک میکنم میخندم حالم خوب میشه بعد یهو مث مریضا دپ میشم میگم اح نه بچه دوم خوب نیس

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی وقتایی انقد ذوقشودارم ک ب دنیا بیاد دست و پا بزنه چاردست و پا بره هی بخواد با دخترم بازی کنه ولی ن ...

بهترین حس دنیاس 

باور کن 

من سقط شد بچم دوماه پیش 

خیلی برای پسرم ناراحتم هرچی براش فراهم میکنم ولی جای خالی آبجی داداش کاملا حس میکنم تو‌وجودش 

بهترین حس دنیاس باور کن من سقط شد بچم دوماه پیش خیلی برای پسرم ناراحتم هرچی براش فراهم میکنم ولی جای ...

افرین منم همین حس و دارم بخدا دلم برا تنهابودن دخترم میسوزه ی وقتایی مث افسرده هاس تو خونه جیگرم کباب میشه براش،من یا پدرش ک همیشه نمیتونیم انرژی ک خودش داره رو داشته باشیم ولی اگه بچه دوم باشه کلی باهم بازی میکنن میزنن میرقصن دعوامیکنن خونه رو میزارن رو سرشون خیالمون راحت ک تنها نیستن افسردگی بگیرن،ولی خدایا مهرشو بنداز ب دلم خودت کمک کن بتونم مادری کنم براش، برام دعا کن اجی 😔😔😔

افرین منم همین حس و دارم بخدا دلم برا تنهابودن دخترم میسوزه ی وقتایی مث افسرده هاس تو خونه جیگرم کبا ...

من حتی پسرم تنها میشینه صندلی عقب غصه میخورم😭😭😭😭😭انشالله باردار میشی سلامتی زایمان میکنی 

توام برای من دعا کن

من حتی پسرم تنها میشینه صندلی عقب غصه میخورم😭😭😭😭😭انشالله باردار میشی سلامتی زایمان میکنی توام ب ...

قربونت برم ایشالا توام میاری راحت میشیم ازاین شرایط