2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوباره شد وبرگشتم سرخونه زندگیم دیگه کاریش ندارم دعام کنید

ان شاء الله میشه گلم خودت باید به فکر خودت باشی و دخترات هیچکس داش برات میسوزه و کاری ازش بر نمیاد هرکس دنبال گیر و گرفتاریها خودش 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

همین امروز بچ هها رو بزاز پیشش اگ زندگیتو دوست داری بزار بفهمه پدره بعدم مهریه بزار اجرا اگ بفهمه حساسی رو بچه مهریه نمیده هیچ خرج دو تا بچه هم میفنه گردنت نفقه هم بگیر ازش

کاربری دست دو نفر👧

نمیشه سربار برادر بیچارت بشی اینجوری زندگی برادرت رو هم نابود میکنی یا مهریتو بذار اجرا که یه پولی بیاد دستت یا باید بری سرکار برادر بیچارت چه گناهی کرده بخواد خرج یه خانواده دیگه ام بده خرج دختراتو پدرشون ظیفه داره بده

وقتی میبینم ن میاددنبال منودخترام ن زنگ ن احوال دختراش میپرسه مصمم اما ازته دل دوس ندارم

ازققد اینکار میکنه میگن اگ بریم دنبالش باز قهر میکنه پرو میشه زیاد قهر نکن نرو خونه پدرت براش عادی میشه میگ خودت رفتی خودت بیا وقتی هم اگ خودش بباد باز با اولین دعوا میگ من اومدم تو میخواستی نیای اگ بهتر بود جا برو همونجا و هزارتا حرف دیگ

[QUOTE=351940432]پول زدب کارتم امافعلا دست نزدم گفتم برش گردونم [/QUOT

E]

ن این کار نکن وظیفه اش

براشون بریزه اشتباه میکنی برگشتی هم هر وقت پول داد پس انداز کن برای روز مبادا ان شاء الله ک دوباره گیش نیاد ب هیچ عنوان دیگ نگو پول دارم یا بده برمیگردونه وقتی میدونی نمیده درسته برای زندگیت اما مردی ک قدر ندونه نباید آدم دلسوزی کنه

دخترات چند سالشونه بگو اونا زنگ بزنن بگه بابا بیادنبالمون ما دلمون نمیخواد تو و مامان جدا بشین ما دوتا تون باهم میخوایم بگه بابا بخاطر ما کوتاه بیاین 

فکر نکن من ک الان دارم نظرم بهت میگم یک بچه ام نه 37سال سنمه عزیز و فکر نکن الان منم زندگیم عالیه ن منم گرفتاری زیاد دارم فقط بخاطر بچم دارم کوتاه میام چون این بچه خودش بدنیا نیومده در برابرش من و پدرش مسولیم اما چ باید کرد باید همیشه یکی کوتاه بیاد.وگرنه با لج و لجبازی سنگ رو سنگ بند نمیادمن از خودم خیلی گذشتم برای زندگیم اما همیشه شدم ادم بده اما سپردم ب خدا 

ببین بهترین کار اینه بچه هارو فعلا بدی پدرشون مهریه رو اجرا بزاری و توقیف اموال بکنی خودتم کار پیدا ...

اسی توصیه این خانم خیلی خوبه ،همین کارا رو انجام بده دقیقا،بچه هارو فعلا بده به پدرشون، هم خرج برات نداشته باشن هم تنهایی راحت میتونی بری سر کار،درضمن اگر شوهرت بفهمه نقطه ضعفت بچس اذیتت میکنه برای مهریه و اینا